Nieuws
3 maanden geleden

G Suite Succesverhalen en wat kun je ermee?

G Suite, voorheen bekend als Google Apps, is een intelligente “suite” van tools die het gemakkelijk maakt voor jou, om samen te werken met anderen en daardoor de totale productiviteit van jouw organisatie te verhogen.

Nieuws
4 maanden geleden
Events
4 maanden geleden

Wil jij er ook bij zijn?

Hoe kan jij de toegang tot de bedrijfsdata makkelijker toegankelijker maken en toch veiliger? Tijdens dit evenement zal Okta vertellen hoe je vanuit 1 omgeving al jouw applicaties kan beheren en benaderen zonder elke keer een wachtwoord in te hoeven vullen.

Nieuws
4 maanden geleden

4 Tips, van verouderde IT naar de Cloud. Ben jij er al klaar voor?

Als het 2020 is, verwacht IDC dat meer dan 60 procent van alle IT uitgaven wordt gedaan aan Cloud gebaseerde services. Met die gedachten is het duidelijk dat het netwerk van morgen vooral cloud gebaseerd zal zijn. Hoe ga jij ervoor zorgen om niet achter te blijven?

Nieuws
4 maanden geleden
Nieuws
5 maanden geleden

Hoe ‘machine learning’ in G Suite mensen productiever laat werken

Email management, documenten opmaken, creëren van financiële rapporten. Dit zijn maar een paar tijdvreters die jouw productiviteit beïnvloeden tijdens werk. Bij Google noemen ze dit “overhead”, tijd dat je besteed aan taken, die niet direct leiden tot creatief bezig zijn en dat gebeurt vaak!

Nieuws
5 maanden geleden
Nieuws
5 maanden geleden

Wifi-lek in jouw smartphone?

Door een ernstige fout in enkele veel gebruikte smartphones en tablets kunnen hackers volledige controle krijgen over een via wifi verbonden smartphone of tablet.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!