Office 365 update voor Oktober 2019

Office 365 update voor Oktober 2019

Op de Microsoft Ignite-conferentie in Orlando, Florida, zijn er nieuwe Microsoft 365-innovaties aangekondigd op zes belangrijke investeringsgebieden: productiviteit, kennis, workflow,...

Citrix….? What else!

Citrix….? What else!

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen Citrix en Microsoft terminal server. Natuurlijk kunnen we veel verschillen benoemen. Toch is die vraag eigenlijk niet zo relevant, omdat...

Device management (RMM) via DesktopToWork en Datto
Office 365 update voor September 2019
Dit moet je weten over de Sway app

Dit moet je weten over de Sway app

In Office 365 vind je uiteenlopende applicaties. Sommige van die applicaties kennen heel wat potentieel, maar lijken toch vooral onbekend te zijn.

Office 365 update voor augustus 2019

Office 365 update voor augustus 2019

Deze maand introduceert Microsoft verbeteringen om je te helpen een productievere, samenwerkende en veilige werkomgeving voor jou en jouw organisatie op te bouwen.

De Online Workspace en de Online Desktop: het verschil 
VPS, DPS of Shared Hosting: zo maak je de keuze
Wat zijn teamsites in Office 365? 

Wat zijn teamsites in Office 365? 

Als gebruiker van Office 365 heb je waarschijnlijk al eens gehoord van de zogenoemde SharePoint-teamsites. Dergelijke teamsites bieden vaak meer mogelijkheden dan men denkt.

MFA is ook juridisch een goed idee 

MFA is ook juridisch een goed idee 

Het wachtwoord is een van de meest eenvoudige manieren om toegang te krijgen tot jouw systemen, data en applicaties. Of het nu gaat om Office 365 of om een hosted desktop:

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door te hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!