Microsoft Teams als communicatieoplossing tijdens de coronasituatie
Office 365 update voor november 2019

Office 365 update voor november 2019

Excel aanpassen en notities bijhouden in Outlook. Op de werkplek van vandaag is verandering de nieuwe norm. Om bij te blijven, moeten we allemaal evolueren en verbeteren.

Office 365 update voor Oktober 2019

Office 365 update voor Oktober 2019

Op de Microsoft Ignite-conferentie in Orlando, Florida, zijn er nieuwe Microsoft 365-innovaties aangekondigd op zes belangrijke investeringsgebieden: productiviteit, kennis, workflow,...

Citrix….? What else!

Citrix….? What else!

Vaak krijgen we de vraag wat het verschil is tussen Citrix en Microsoft terminal server. Natuurlijk kunnen we veel verschillen benoemen. Toch is die vraag eigenlijk niet zo relevant, omdat...

Device management (RMM) via DesktopToWork en Datto
Office 365 update voor September 2019
Dit moet je weten over de Sway app

Dit moet je weten over de Sway app

In Office 365 vind je uiteenlopende applicaties. Sommige van die applicaties kennen heel wat potentieel, maar lijken toch vooral onbekend te zijn.

Office 365 update voor augustus 2019

Office 365 update voor augustus 2019

Deze maand introduceert Microsoft verbeteringen om je te helpen een productievere, samenwerkende en veilige werkomgeving voor jou en jouw organisatie op te bouwen.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!