Back-up OneDrive voor Bedrijven – hoe werkt het en waarom het noodzakelijk is

Zoals met elke cloud service is veiligheid tot op zekere hoogte gegarandeerd, maar niet waterdicht. Het kan altijd gebeuren dat je per ongeluk iets verwijdert, het systeem bewaart dit maar een beperkte tijd in je prullenbak, voordat het definitief wordt verwijderd. Het is daarom verstandig een extra kopie te maken bij een externe back-updienst, zodat je ervan verzekerd bent dat je niet zomaar iets kwijt raakt.

Wat is Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 is de nieuwe vorm van Microsoft Office. Het bevat nog steeds de vertrouwde programma’s zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint, maar biedt veel meer.

10 ultieme tips voor een Online Werkplek

10 tips voor een online werkplek In een wereld waar de rol van het internet niet meer onderschat kan worden bij het leiden van bedrijven en organisaties, is een online werkplek essentieel. Steeds meer mensen werken vanuit een online desktop en…

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!