Security

Vulnerability scan

Group 5357@2x

5 voordelen

De voordelen van een vulnerability scan. 

Hosting en domein

Scan kwetsbaarheden.

Zoals de naam al zegt: met een geautomatiseerde vulnerability scan kijken we naar de kwetsbaarheden van je organisatie op het gebied van online security. We inventariseren hoe (een onderdeel van) je ICT-omgeving in elkaar zit en welke doelwitten interessant zijn voor hackers. Denk aan servers, systemen en laptops. Waar zitten de zwakke plekken? Waar kunnen aanvallers binnenkomen en schade aanrichten?

Ook kijken we of allerlei onderdelen van je ICT-omgeving wel up-to-date zijn. Zijn de laatste security patches (kleine updates die gaten in de beveiliging dichten) wel geïnstalleerd? Dat gaat natuurlijk om te beginnen over alle servers en clients. Maar we checken bijvoorbeeld ook de middleware software op de applicatieservers van je organisatie of je webservers.

 
Meer informatie

Veilig in één account.

Onze security experts van DesktopToWork analyseren de uitkomsten van de vulnerability scan en geven aan welke kwetsbaarheden als eerste aandacht vragen. Dat lees je allemaal in een uitgebreid rapport. Welke systemen of servers lopen het meest gevaar? En waarom? Lopen ze het risico om beschadigd of ontoegankelijk te raken? Of liggen er datalekken met belangrijke persoonsgegevens op de loer? Zo heb je een breed beeld van de veiligheid van je ICT. In het rapport staat ook hoe je kwetsbaarheden aanpakt. Erg handig dus om de grote lijnen uit te zetten voor belangrijke stappen in je online security.
Aan het werk op de computer en blij met het wifi netwerk

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt? 7 goede redenen!

Word je er ook gek van, al die wachtwoorden? Makkelijke wachtwoorden zijn snel te kraken..

Ex-Medewerkers en Bedrijfsgegevens: Een Beveiligingschecklist

Inleiding Je ziet ineens een vreemde piek in je netwerkverkeer. Je gaat op onderzoek uit,..