Microsoft 365

Microsoft Teams

Group 5360@2x

5 voordelen

Handige samenwerkingstool.

Desktop To Work61 1

De hub voor teamwerk.

Nodig iedereen met wie je werkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken, allemaal op één plek, waar je ook bent. Met Teams is het kinderspel. Ook de tijd van verwoed zoeken naar bestanden is voorbij. Met Teams kan iedereen in je organisatie Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in real-time bekijken, delen en bewerken. Microsoft Teams

Meer informatie

Vanaf elke locatie.

Met een simpele klik schakel je direct over van een groepschat naar videobellen. En of je nu teams van 10 of van 10.000 mensen hebt, ze kunnen op één plek vergaderen, op hoeveel locaties ze zich ook bevinden. GIF’s, stickers en emoji’s maken het mogelijk persoonlijkheden of meningen te delen in een groeps-chat of een één-op-één bericht. Roepen ‘wie is er net bijgekomen?!’ hoeft niet meer. En stressvrij telefonisch vergaderingen kan met Microsoft Teams op verschillende manieren.

Desktop To Work16 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security