Infra Hosting & Domein

Servers

Group 5351@2x

5 voordelen

De voordelen van een server

Desktop To Work5 1

Front-end en back-end.

Je applicaties laten draaien als een zonnetje? Daarvoor kun je gebruikmaken van onze servers. Er zijn twee soorten applicaties: front-end en back-end. Front-end applicaties zijn bijvoorbeeld Microsoft Word en Google Chrome. Bij DesktopToWork maken we alle front-end applicaties die je bedrijf gebruikt beschikbaar binnen de online werkplek. Dat doen we zonder meerkosten, of je er nu 1 of 100 hebt. Voor back-end applicaties zijn speciale back-end servers nodig. Ook die bieden we je. Back-end servers zijn virtueel, daardoor kunnen we heel precies de juiste resources (CPU, memory) beschikbaar maken voor een applicatie. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt en gebruikt. 
 
Meer informatie

Back-up.

Hoe vaak maakt jouw bedrijf een back-up van zijn data? Als dat maar één keer per dag gebeurt, loop je het risico bij een calamiteit veel gegevens kwijt te raken. DesktopToWork maakt elk uur een back-up van je data op onze servers. Gemiddeld raak je hooguit een half uur aan gegevens kwijt als deze per ongeluk of opzettelijk worden verwijderd. We slaan de back-up voor je op in een ander datacenter dan je ‘gewone’ data, echt op een andere locatie. Dat maakt de kans dat je gegevens verloren gaan nog kleiner. De back-up heeft een retentietijd van 3 maanden. Dit betekent dat we verwijderde data tot 3 maanden terug kunnen halen. Heeft iemand per ongeluk of bewust data verwijderd? Dan neem je contact op met de supportdesk van DesktopToWork en heb je je data binnen enkele minuten weer terug.
Desktop To Work24 1

Jouw website online,
zonder zorgen.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

NIS2: wat betekent het voor jouw organisatie?

De NIS2-richtlijn, gepland voor implementatie in 2025, brengt aanzienlijke veranderingen voor Europese organisaties op het..

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..