Group 53601@2x

Netwerken

Internetverbinding

5 voordelen

Internetverbindingen

Desktop To Work9 1

Je moet gewoon connected zijn.

Een goede internetverbinding is onmisbaar voor elk bedrijf. Dat geldt zeker voor DesktopToWork en jouw bedrijf als klant, want al onze oplossingen gebruiken internetverbindingen. Wil je een nieuwe internetlijn voor een locatie? Dan kijken we eerst goed naar de behoeften. Hoeveel medewerkers hebben jullie? Werken ze in een online desktop? Of toch met een Workspace? En is er een back-uplijn of 4G-verbinding nodig? Op basis daarvan kiezen we de juiste internetverbinding voor je organisatie.

Meer informatie

Monitoring.

Alle internetverbindingen die je bedrijf van ons afneemt staan in onze Portal. Daar vind je een compleet overzicht van al je abonnementen en de einddata. We houden de internetverbindingen goed in de gaten, samen met onze netwerkoplossingen. Werken ze zoals het hoort en waar zitten mogelijke problemen? Zo zorgen we met monitoring voor een hoge beschikbaarheid van je zakelijke internetverbindingen en lossen we eventuele issues snel op. internetverbinding

Desktop To Work7 1

Overal een goed en veilig netwerk.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

NIS2: wat betekent het voor jouw organisatie?

De NIS2-richtlijn, gepland voor implementatie in 2025, brengt aanzienlijke veranderingen voor Europese organisaties op het..

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..