Online Werkplek

Opslag

Group 5299@2x 1

5 voordelen

De voordelen van een Online Werkplek

Desktop To Work37 1 1

Dataopslag online desktop.

De bedrijfsdata van je organisatie zijn opgeslagen in een zeer goed beveiligd datacenter. Daar zorgen we voor bij DesktopToWork. Het is vrijwel onmogelijk om de data fysiek te stelen. Bovendien blijven je gegevens altijd binnen het datacenter. Via de online werkplek kunnen je medewerkers op elk moment en vanaf elke plek bij de data. Ze hoeven de gegevens niet op een ‘lokale’ computer of op een USB-stick te zetten. Data opgeslagen op computers en USB-sticks zijn makkelijk te stelen en kwijt te raken.

Binnen de online werkplek werk je met Windows verkenner, net zoals bij een ‘gewone’ desktop. Standaard heeft de online werkplek een H: schijf waar je medewerkers bestanden opslaan waar zij alleen mee werken en een G: schijf voor bestanden die je hele organisatie gebruikt. Wil je een andere indeling? Dat kan! Natuurlijk is het ook mogelijk om de G: schijf in te richten op basis van rechten. Daarmee maak je bijvoorbeeld de map ‘directie’ alleen zichtbaar voor directieleden, terwijl de map ‘foto’s bedrijfsuitje’ voor iedereen te zien is.

Meer informatie

Back-up.

Het is essentieel om altijd een goede back-up van je bedrijfsdata te hebben. Toch heeft niet elke organisatie dat geregeld. Maak je geen goede back-up van je data, dan loop je het risico dat je bij een calamiteit veel data kwijtraakt. De schade kan zeer groot zijn.

DesktopToWork maakt elk uur een back-up van de server waarop bestanden binnen de online desktop zijn opgeslagen. Deze back-up wordt bewaard in een ander datacenter, op een andere plek. Dat geeft extra redundantie en zekerheid. We bewaren de back-ups 3 maanden zodat er voldoende tijd is om een probleem op te lossen.

Desktop To Work45 1

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt? 7 goede redenen!

Word je er ook gek van, al die wachtwoorden? Makkelijke wachtwoorden zijn snel te kraken..