Microsoft 365

Back-up 365

Group 5360@2x

5 voordelen

Waarom een back-up maken?

Artificial Intelligence (AI)

Microsoft maakt geen back-up.

Maakt je organisatie gebruik van Microsoft 365 diensten, dan slaat Microsoft de bijbehorende data op. Denk aan e-mail via Exchange Online, SharePoint en Teams, maar ook aan bestanden die je bewaart in OneDrive. Maar wat Microsoft niet doet, is een back-up maken van de opgeslagen data. Als iets permanent wordt verwijderd, kun je dit dus niet terughalen. Daarom is het belangrijk een Microsoft back-up dienst te gebruiken.

Meer informatie

Ongeluk of bedreiging.

Je kunt data op verschillende manieren kwijtraken. Zo gebeurt het vaak dat gegevens per ongeluk worden weggegooid. Maar liefst 64% van het dataverlies komt zelfs door menselijke fouten. Microsoft heeft wel een prullenbak waaruit je data kunt terughalen, maar die is maar beperkte tijd beschikbaar. Daarnaast kun je ook te maken krijgen met medewerkers die slechte bedoelingen hebben. Zij zijn van binnenuit verantwoordelijk voor 23% van alle elektronische misdrijven.  

Bedrijven zijn steeds vaker het slachtoffer van aanvallen op hun ICT-systemen.  Het kan ook jouw organisatie gebeuren. Daarom is het belangrijk om alle onderdelen van je ICT-omgeving zo goed mogelijk te beveiligen. Toch moet er ook een oplossing zijn als je data niet meer benaderbaar zijn, bijvoorbeeld bij een gijzeling door ransomware. Met de back-up dienst van DesktopToWork kunnen we je data tot een jaar terugzetten.

Desktop To Work32 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt? 7 goede redenen!

Word je er ook gek van, al die wachtwoorden? Makkelijke wachtwoorden zijn snel te kraken..