Aangenaam. Wij zijn er voor jou

DesktopToWork gelooft als toonaangevende online werkplek leverancier dat ICT in een continue veranderende wereld eenvoudiger kan. Met behulp van ons online werkplek platform, kunnen we onze klanten helpen om altijd, overal en vanaf ieder apparaat te werken.

Veiligheid, schaalbaarheid en kostenefficiënt werken staan daarbij centraal. Daarnaast is DesktopToWork ISAE3402 gecertificeerd. Met deze internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging kunnen wij een maximaal beveiligd platform garanderen.

DesktopToWork is in 2016 door Citrix tot RunnerUp partner benoemd op het gebied van Desktop en Applicatie delivery. Deze tweede prijs van alle Citrix partners wereldwijd is de bekroning op ons harde werk van de afgelopen jaren.

DTW Logo

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!