Oplossingen

Microsoft 365

Group 5360@2x
Desktop To Work78 1

Efficiënt werken.

Een goede samenwerking en overzicht, je bedrijf kan niet zonder. Maar wat doe je als je dit voor verbetering vatbaar is? Daar helpen wij je bij met Microsoft 365 Zakelijk, een oplossing die je een volledig digitaal kantoor biedt. Met Microsoft 365 is je organisatie productiever én heb je zicht op wat er allemaal gebeurt.

Je medewerkers zijn vaak afhankelijk van elkaar of hebben elkaars hulp nodig. Met Microsoft 365 Zakelijk kunnen ze veel efficiënter (samen)werken. Bijvoorbeeld door met collega’s gelijktijdig bestanden te bewerken. Dat is zelfs mogelijk met mensen buiten je organisatie. Zo vormt Microsoft 365 Zakelijk het verlengde van je business.

Meer informatie

Veilig in één account.

Grote programma’s zoals Microsoft 365 Zakelijk hebben onderhoud en updates nodig. En het is belangrijk regelmatig back-ups te maken, om al je bestanden veilig te bewaren. Ingewikkeld? Nee hoor, want dat regelen we bij DesktopToWork allemaal voor je.

Je hebt één veilige Microsoft 365-omgeving waar al je medewerkers tegelijkertijd in kunnen werken. Wij houden die omgeving up-to-date en veilig voor je. Al het onderhoud gaat automatisch en elke dag maken we een back-up van al je Microsoft 365-bestanden. Dat gaat van je Word- en Excel-documenten tot je e-mails, agenda’s, Teams-data en verder. Zijn je gegevens verdwenen of kom je er niet meer bij? Dan zetten wij ze snel voor je terug. Geen zorgen voor jou dus, wel productieve medewerkers. 

Desktop To Work39 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?