Oplossingen

Microsoft 365

Group 5360@2x
Desktop To Work78 1

Efficiënt werken.

Een goede samenwerking en overzicht, je bedrijf kan niet zonder. Maar wat doe je als je dit voor verbetering vatbaar is? Daar helpen wij je bij met Microsoft 365 Zakelijk, een oplossing die je een volledig digitaal kantoor biedt. Met Microsoft 365 is je organisatie productiever én heb je zicht op wat er allemaal gebeurt.

Je medewerkers zijn vaak afhankelijk van elkaar of hebben elkaars hulp nodig. Met Microsoft 365 Zakelijk kunnen ze veel efficiënter (samen)werken. Bijvoorbeeld door met collega’s gelijktijdig bestanden te bewerken. Dat is zelfs mogelijk met mensen buiten je organisatie. Zo vormt Microsoft 365 Zakelijk het verlengde van je business.

Meer informatie

Veilig in één account.

Grote programma’s zoals Microsoft 365 Zakelijk hebben onderhoud en updates nodig. En het is belangrijk regelmatig back-ups te maken, om al je bestanden veilig te bewaren. Ingewikkeld? Nee hoor, want dat regelen we bij DesktopToWork allemaal voor je.

Je hebt één veilige Microsoft 365-omgeving waar al je medewerkers tegelijkertijd in kunnen werken. Wij houden die omgeving up-to-date en veilig voor je. Al het onderhoud gaat automatisch en elke dag maken we een back-up van al je Microsoft 365-bestanden. Dat gaat van je Word- en Excel-documenten tot je e-mails, agenda’s, Teams-data en verder. Zijn je gegevens verdwenen of kom je er niet meer bij? Dan zetten wij ze snel voor je terug. Geen zorgen voor jou dus, wel productieve medewerkers. 

Desktop To Work39 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Microsoft 365: Wat is het en hoe kan het jouw bedrijf helpen?

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw bedrijf te optimaliseren, dan is Microsoft 365 wellicht de juiste keuze. Maar wat is Microsoft 365 nu eigenlijk en wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Microsoft 365 en waarom het zo belangrijk is voor moderne bedrijven.

Microsoft 365 is een cloud-gebaseerde oplossing van Microsoft die speciaal is ontworpen voor bedrijven. Het biedt een compleet pakket aan tools die jouw bedrijf kunnen helpen om meer te bereiken en productiever te zijn. Het bevat onder andere apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneDrive, SharePoint en meer. Het is beschikbaar op verschillende apparaten en platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS.

Microsoft 365 werkt volledig in de cloud, wat betekent dat alle bestanden en gegevens worden opgeslagen in Microsoft’s servers en niet lokaal op jouw apparaten. Dit biedt verschillende voordelen, zoals automatische back-ups van gegevens, gemakkelijke toegang tot bestanden vanaf elke locatie en samenwerking in realtime met collega’s.

Je hebt altijd de meest recente versies van de apps tot jouw beschikking, omdat Microsoft regelmatig updates uitvoert die automatisch worden geïnstalleerd. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig updaten van software.

Microsoft 365 biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen.

Met Microsoft 365 kun je gemakkelijk samenwerken met collega’s, zelfs als je niet op dezelfde locatie werkt. Je kunt bijvoorbeeld documenten delen, gezamenlijk werken aan projecten en communiceren via Teams. Dit zorgt voor een betere productiviteit en efficiëntie.

Omdat Microsoft 365 in de cloud werkt, kun je overal werken waar je internet hebt. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot jouw bestanden en apps. Dit betekent dat je gemakkelijk vanuit huis kunt werken of op afstand kunt werken als dat nodig is.

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen. Het biedt onder andere antivirus- en antimalwaresoftware, automatische back-ups en gegevensencryptie.

Met Microsoft 365 kun je jouw dagelijkse taken sneller en efficiënter uitvoeren. Dankzij de integratie van apps en de mogelijkheid om sjablonen te gebruiken, kun je tijd besparen en meer gedaan krijgen.

Microsoft 365 is betaalbaar en biedt verschillende abonnementsplannen.

Als je wilt profiteren van de voordelen van Microsoft 365 voor jouw bedrijf, zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

Met Microsoft 365 kun je jouw dagelijkse taken sneller en efficiënter uitvoeren. Door de integratie van apps en de mogelijkheid om sjablonen te gebruiken, kun je tijd besparen en meer gedaan krijgen. Je kunt bijvoorbeeld e-mailsjablonen maken om sneller te reageren op veelvoorkomende vragen, of een Excel-sjabloon gebruiken om tijd te besparen bij het maken van rapporten.

Met Microsoft 365 kun je gemakkelijk samenwerken met collega’s, zelfs als je niet op dezelfde locatie werkt. Je kunt documenten delen, gezamenlijk werken aan projecten en communiceren via Teams. Dit zorgt voor een betere productiviteit en efficiëntie. Daarnaast kun je met SharePoint gemakkelijk bestanden delen en toegang geven tot specifieke gebruikers of groepen.

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen. Het biedt onder andere antivirus- en antimalwaresoftware, automatische back-ups en gegevensencryptie. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijfsgegevens veilig zijn en dat je je geen zorgen hoeft te maken over verlies of diefstal van gegevens.

Met Microsoft 365 kun je overal werken waar je internet hebt. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot jouw bestanden en apps. Dit betekent dat je gemakkelijk vanuit huis kunt werken of op afstand kunt werken als dat nodig is. Dit kan vooral handig zijn in situaties waarin je niet naar kantoor kunt vanwege slecht weer of andere omstandigheden.

Microsoft 365 is betaalbaar en biedt verschillende abonnementsplannen die passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Dit betekent dat je geen grote investeringen hoeft te doen in software en hardware, en dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Bovendien worden de kosten verspreid over de abonnementsperiode, waardoor je jouw budget beter kunt beheren.

Microsoft 365 biedt veel voordelen voor bedrijven, zoals verbeterde samenwerking, efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid. Het is betaalbaar en biedt verschillende abonnementsplannen die passen bij de behoeften van jouw bedrijf. Door gebruik te maken van Microsoft 365 kun je jouw bedrijf efficiënter maken en betere resultaten behalen.

Microsoft 365 is de opvolger van Office 365 en biedt naast de bekende Office-apps ook extra functies zoals beveiliging en samenwerken.

Microsoft 365 werkt volledig in de cloud en vereist een internetverbinding om te kunnen werken. Als je geen internetverbinding hebt, kun je niet werken met Microsoft 365.

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die jouw bedrijf beschermen tegen cyberdreigingen. Het biedt onder andere antivirus- en antimalwaresoftware, automatische back-ups en gegevensencryptie. Hierdoor zijn jouw bedrijfsgegevens veilig en kun je met een gerust hart werken.

Ja, je kunt jouw abonnementsplan aanpassen als jouw bedrijf groeit of als je meer functies nodig hebt. Microsoft biedt verschillende abonnementsplannen die passen bij de behoeften van verschillende soorten bedrijven.

Als je jouw abonnement opzegt, heb je nog 90 dagen toegang tot jouw gegevens en bestanden. Na deze periode worden de gegevens verwijderd uit de servers van Microsoft. Je kunt er ook voor kiezen om jouw gegevens te exporteren voordat je jouw abonnement opzegt, zodat je ze kunt bewaren voor toekomstig gebruik.

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?