Infra Hosting & Domein

Website

Group 5351@2x

5 voordelen

De voordelen van een website

Desktop To Work15 1

Meer dan alleen webhosting. 

Bij webhosting brengen we je website, compleet met alle design, code en content, onderdak in een datacenter. Maar we zorgen ook dat je website goed bereikbaar is, via snelle verbindingen. Natuurlijk moeten je bezoekers erop kunnen vertrouwen dat ze op een veilige website zitten. Daarbij is SSL belangrijk, dat is een technologie die data versleutelt. Vertrouwelijke gegevens die van en naar je website worden verstuurd, zijn met SSL onderweg niet te onderscheppen.

Er zijn verschillende soorten SSL-certificaten, een webshop heeft bijvoorbeeld een ander certificaat nodig dan een informatieve website. Bij DesktopToWork regelen we het juiste SSL-certificaat voor je. Een veilige website van hoge kwaliteit is ook belangrijk voor Google en hoe hoog je in zijn zoekresultaten terechtkomt. In een tijd dat online marketing een steeds grotere rol speelt, is ook dat iets om rekening mee te houden.

Meer informatie

Veiligheidsbeleid op topniveau.

Een goede website kost al snel veel geld en de content is vaak onvervangbaar. Daarom besteden we bij DesktopToWork de grootste zorg aan onze hostingdiensten. Vooral wat de veiligheid betreft. Dit doen we door te rekenen op de kracht van een slim ontworpen datacenter. We noemen het slim omdat we ook inzetten op back-ups en geografische spreiding. Zelfs een aardbeving krijgt de website van jouw bedrijf niet klein!

Desktop To Work79 1

Jouw website online,
zonder zorgen.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt? 7 goede redenen!

Word je er ook gek van, al die wachtwoorden? Makkelijke wachtwoorden zijn snel te kraken..