Microsoft 365

Office 365

Group 5360@2x

4 voordelen

Ontworpen om je te helpen meer te bereiken.

Desktop To Work56 1

Handige toepassingen.

Ooit was Office niet meer dan een paar handige toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de tekstverwerker, de spreadsheets en de diapresentaties, vaak met de gekste animaties. Tegenwoordig is Office 365 veel meer dan dat. Het is uitgegroeid tot het digitale kantoor van je organisatie. Werken, plannen, vergaderen, je doet er alles mee. Office 365 is dan ook dé basis voor het nieuwe werken.

Meer informatie

Digitaal kantoor?

Werken in de cloud, gegevens opslaan in je OneDrive, teamsites opzetten, e-mails versturen of deelnemen aan online videovergaderingen, via Office 365 kan het allemaal. Het maakt zelfs wereldwijd samenwerken mogelijk. Met Office 365 manage je je bedrijf efficiënter dan ooit en ga je voor productieve en tevreden medewerkers. Bij DesktopToWork werken we daar graag aan mee. Niet voor niets zijn we een Microsoft Tier-1 partner. We bieden alle abonnementen van Microsoft Office 365 aan, onze voordelige service krijg je er vanzelf bij. Zo beheren we gebruikersaccounts, installeren we applicaties en bieden we de nodige ondersteuning.

Samenwerken.
Met Office 365 kun je gegevens, kennis en toepassingen eenvoudig delen en beheren. Het stimuleert teamwerk, maakt informatie snel vindbaar en stelt je hele organisatie in staat moeiteloos samen te werken. Het intranet verbetert de samenhang binnen je bedrijf en maakt het makkelijk om informatie te delen met medewerkers. Gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via startsites en portals helpen om efficiënter te werken. En wat dacht je van de mooie communicatiesites van Office 365? Of van persoonlijk, gericht nieuws op het web en in de mobiele SharePoint-apps om je mensen op de hoogte te houden?

Desktop To Work59 1 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Office 365: De toekomst van kantoorwerk

Als gevolg van de pandemie is thuiswerken in een stroomversnelling geraakt. Kantoren zijn voor een groot deel verlaten en de traditionele manier van werken is drastisch veranderd. Het gebruik van cloudgebaseerde productiviteitstools zoals Office 365 is steeds populairder geworden voor bedrijven en individuen die flexibiliteit en samenwerking nodig hebben. In dit artikel bespreken we wat Office 365 is, waarom het zo populair is en hoe het jouw werk kan verbeteren.

Office 365 is een cloudgebaseerde productiviteitssuite van Microsoft die toegang biedt tot diverse software-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het biedt ook verschillende tools voor samenwerking en communicatie, zoals Teams, SharePoint en OneDrive.

Met Office 365 kunnen gebruikers via een internetverbinding werken aan documenten en deze delen met collega’s. Het biedt ook cloudopslag voor bestanden en automatische updates om ervoor te zorgen dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste versie van de software.

Traditionele Office-software zoals Microsoft Office was vroeger een pakket dat op een computer moest worden geïnstalleerd. Het was beperkt tot één apparaat en moest worden bijgewerkt door de gebruiker. Office 365 daarentegen is cloudgebaseerd en biedt toegang tot de applicaties via een internetverbinding. Het kan worden gebruikt op meerdere apparaten en biedt automatische updates.

Office 365 is toegankelijk vanaf elke locatie met een internetverbinding en kan worden gebruikt op meerdere apparaten. Gebruikers hebben de flexibiliteit om te werken waar en wanneer ze maar willen.

Met Office 365 kunnen gebruikers samenwerken aan documenten en deze delen met collega’s. Dit is vooral handig voor teams die op afstand werken.

Office 365 biedt automatische updates om ervoor te zorgen dat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste versie van de software.

Office 365 biedt cloudopslag via OneDrive, waardoor gebruikers toegang hebben tot hun bestanden vanaf elke locatie. Dit maakt het gemakkelijker om bestanden te delen en te bewerken met collega’s.

1. Abonnementskosten

Office 365 vereist een abonnement en er zijn kosten verbonden aan het gebruik ervan. Dit kan voor sommige gebruikers een obstakel zijn.

2. Afhankelijkheid van internetverbinding

Office 365 is afhankelijk van een internetverbinding, waardoor het niet ideaal is voor gebieden met een slechte internetverbinding.

Om Office 365 te gebruiken, moet je een abonnement afsluiten bij Microsoft en je aanmelden voor een account. Vervolgens kun je de applicaties openen via de Office 365-portal of deze downloaden op je apparaat.

Teams is een tool voor samenwerking en communicatie binnen Office 365. Het biedt chat-, audio- en videogesprekken, evenals het delen van bestanden en samenwerken aan documenten.

OneDrive is een cloudopslagdienst binnen Office 365 waarmee gebruikers bestanden kunnen opslaan en delen vanaf elke locatie met een internetverbinding.

SharePoint is een tool voor samenwerking en contentbeheer binnen Office 365. Het biedt een platform voor het delen van bestanden en samenwerken aan documenten, evenals het maken van websites en intranetsites.

Microsoft heeft verschillende beveiligings- en privacyfuncties ingebouwd in Office 365 om de veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen. Deze omvatten versleuteling van gegevens, multifactor-authenticatie en naleving van regelgeving.

Office 365-abonnementen variëren in prijs, afhankelijk van het abonnementstype en het aantal gebruikers. De prijs kan variëren van enkele euro’s tot enkele honderden euro’s per jaar.

Er zijn verschillende concurrenten van Office 365, waaronder Google Workspace, Zoho Workplace en Apple iWork. Elk van deze productiviteitspakketten biedt vergelijkbare tools en functies als Office 365.

Met de voortdurende verschuiving naar een op cloud gebaseerde werkplek, zal Office 365 waarschijnlijk blijven groeien in populariteit. Microsoft blijft ook nieuwe functies en updates toevoegen om ervoor te zorgen dat Office 365 relevant blijft voor de toekomst.

Office 365 biedt een scala aan tools en functies voor productiviteit, samenwerking en communicatie. Hoewel er kosten zijn verbonden aan het gebruik ervan en het afhankelijk is van een internetverbinding, biedt het veel voordelen voor bedrijven en individuen die flexibiliteit en samenwerking nodig hebben. Met belangrijke functies zoals Teams, OneDrive en SharePoint, biedt Office 365 een complete oplossing voor het moderne kantoor.

Office 365 is een cloudgebaseerde productiviteitssuite van Microsoft die toegang biedt tot diverse software-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Enkele voordelen van Office 365 zijn toegankelijkheid, samenwerking, automatische updates en cloudopslag.

Office 365-abonnementen variëren in prijs, afhankelijk van het abonnementstype en het aantal gebruikers. De prijs kan variëren van enkele euro’s tot enkele honderden euro’s per jaar.

Enkele belangrijke functies van Office 365 zijn Teams, OneDrive en SharePoint.

Microsoft heeft verschillende beveiligings- en privacyfuncties ingebouwd in Office 365 om de veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen. Deze omvatten versleuteling van gegevens, multifactor-authenticatie en naleving van regelgeving.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt? 7 goede redenen!

Word je er ook gek van, al die wachtwoorden? Makkelijke wachtwoorden zijn snel te kraken..