Microsoft 365

Office 365

Group 5360@2x

4 voordelen

Ontworpen om je te helpen meer te bereiken.

Desktop To Work56 1

Handige toepassingen.

Ooit was Office niet meer dan een paar handige toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de tekstverwerker, de spreadsheets en de diapresentaties, vaak met de gekste animaties. Tegenwoordig is Office 365 veel meer dan dat. Het is uitgegroeid tot het digitale kantoor van je organisatie. Werken, plannen, vergaderen, je doet er alles mee. Office 365 is dan ook dé basis voor het nieuwe werken.

Meer informatie

Digitaal kantoor?

Werken in de cloud, gegevens opslaan in je OneDrive, teamsites opzetten, e-mails versturen of deelnemen aan online videovergaderingen, via Office 365 kan het allemaal. Het maakt zelfs wereldwijd samenwerken mogelijk. Met Office 365 manage je je bedrijf efficiënter dan ooit en ga je voor productieve en tevreden medewerkers. Bij DesktopToWork werken we daar graag aan mee. Niet voor niets zijn we een Microsoft Tier-1 partner. We bieden alle abonnementen van Microsoft Office 365 aan, onze voordelige service krijg je er vanzelf bij. Zo beheren we gebruikersaccounts, installeren we applicaties en bieden we de nodige ondersteuning.

Samenwerken.
Met Office 365 kun je gegevens, kennis en toepassingen eenvoudig delen en beheren. Het stimuleert teamwerk, maakt informatie snel vindbaar en stelt je hele organisatie in staat moeiteloos samen te werken. Het intranet verbetert de samenhang binnen je bedrijf en maakt het makkelijk om informatie te delen met medewerkers. Gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via startsites en portals helpen om efficiënter te werken. En wat dacht je van de mooie communicatiesites van Office 365? Of van persoonlijk, gericht nieuws op het web en in de mobiele SharePoint-apps om je mensen op de hoogte te houden?

Desktop To Work59 1 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.