Oplossingen

Telefonie

icons8 forward 100 1
Group 5358@2x
Desktop To Work33 1

Altijd bereikbaar, waar ook ter wereld.

Je medewerkers hoeven niet altijd en overal hun zakelijke mobiel bij zich te hebben om bereikbaar te zijn voor collega’s of klanten. Waar ze ook zitten, met VoIP-telefonie (Voice over IP) kunnen ze via elk toestel bellen en gebeld worden. Vergeet dure telefooncentrales, wij richten een VoIP-omgeving voor je in die je medewerkers alles biedt wat ze nodig hebben om productief te zijn. En lekker overzichtelijk: voor een vaste prijs per gebruiker.

Meer informatie

Gebruikersgemak.

We horen je al denken. VoIP, dat klinkt ingewikkeld. En is het wel voor iedereen bruikbaar? Wees niet bang. Want het enige wat je medewerkers nodig hebben om via VoIP te communiceren, is een app op hun telefoon.

Het goede nieuws is verder dat je geen nieuwe bekabeling hoeft aan te leggen. VoIP-telefonie werkt namelijk gewoon via je bestaande bedrijfsnetwerk. Bovendien is de kwaliteit van VoIP constant en kunnen je medewerkers een onbeperkt aantal gesprekken voeren. En dat allemaal voor een mooie prijs! 

Desktop To Work55 1

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Bereikbaar, waar je ook bent met VoIP.

VoIP telefonie resulteert in een besparing tot 60%. Wij hebben een aantal kant-en-klare pakketten opgesteld waar VoIP inbegrepen zit.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?