Security

Device Security

Group 5357@2x

5 voordelen

De voordelen van een Online Werkplek

Desktop To Work55 1

Apparaatbeveiliging.

Bedreigingen die via malware en andere kwaadaardige systemen worden verspreid, infecteren je gegevens en brengen je systemen tot stilstand. Goede beveiliging van je apparaten is meer dan alleen het opsporen en verwijderen van deze infecties. Het houdt ook verdachte programma’s tegen en isoleert mogelijke bedreigingen. Bij device security bedoelen we echt de beveiliging van alle soorten apparaten. Dit kunnen servers en laptops zijn, maar ook mobiele devices en virtuele apparaten binnen je netwerk.

Al je medewerkers, of ze nu thuis, op kantoor of onderweg zijn, maken continu verbinding met je centrale bedrijfsnetwerk. De apparaten (devices) die ze daarbij gebruiken worden beschouwd als een eindpunt. Je moet er dus voor zorgen dat je medewerkers overal beschermd zijn. Met andere woorden: endpoint devices hebben een sterke apparaatbeveiliging nodig. Niet zelden zijn ze de zwakste schakel in netwerkbeveiliging en een makkelijke prooi voor cybercriminelen.

Meer informatie

Eindpuntbeveiliging.

Met een complete beveiligingsoplossing voor eindpunten beschermt DesktopToWork zowel je online desktops als je lokale computers tegen de meest voorkomende gevaren. Denk aan ransomware, phishing en malware. Deze complete beveiligingsoplossing detecteert niet alleen aanvallen, maar gaat ook direct en geautomatiseerd aan de slag om cyberaanvallen af te slaan en op te lossen. Dit gaat veel verder dan de standaard antivirusoplossingen die alleen checken op kwetsbare bestanden. De device security die wij bieden, kijkt ook naar de aanpassingen die een bestand uitvoert op een machine. Dat gebeurt met ‘behavior analysis’. 

Desktop To Work48 1

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

NIS2: wat betekent het voor jouw organisatie?

De NIS2-richtlijn, gepland voor implementatie in 2025, brengt aanzienlijke veranderingen voor Europese organisaties op het..

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..