Security

Microsoft 365 Security

Group 5357@2x

5 voordelen

De voordelen van Microsoft 365 Security.

Desktop To Work6 1

Microsoft 365 beveiliging.

Op het internet zijn steeds meer hackers en cybercriminelen actief. Ze willen je data stelen en hebben het daarbij vooral gemunt op gevoelige informatie. Eenmaal in handen van de cyberdief kan die informatie voor een hoop problemen zorgen. Dat maakt een goed beveiligde IT-omgeving belangrijker dan ooit. Welke mogelijkheden heeft Microsoft 365 op het gebied van internet security?

Microsoft 365 Security en Compliance bieden een zeer goede beveiliging van al je cloudapplicaties. Daarmee zorgen we voor multifactor authenticatie (dat wil zeggen een extra beveiligingsstap bij het inloggen) en de bescherming van je digitale identiteit. Met compliancebeheer kwalificeren en beveiligen we daarnaast informatie op basis van belangrijkheid.

Meer informatie

Geïntegreerde beveiliging.

Bij security spelen verschillende factoren een rol. Daarom biedt Microsoft 365 een geïntegreerde beveiligingsoplossing. Die oplossing bestaat uit Microsoft Defender voor eindpunten (dus alle apparaten waarmee je medewerkers toegang hebben tot je netwerk) en e-mail, uitgebreide beleidsmogelijkheden en identiteitstoegang voor applicaties. Daarmee heb je alle bedreigingssignalen in kaart.

Voordat je iemand op je bedrijfsnetwerk toelaat, wil je zeker zijn van de digitale identiteit van deze persoon. Het beveiligen van identiteiten is tegenwoordig een essentieel onderdeel van de cyberbeveiliging van je organisatie. Het wordt ook Identity Access Management of IAM genoemd. Dat gaat via de Active Directory (AD)-service van Microsoft. Daarmee controleer je heel efficiënt de toegang tot apps en gegevens voor al je gebruikers en beheerders, met geautomatiseerd identiteitsbeheer. Met Azure AD loggen je medewerkers veilig en eenvoudig in op hun applicaties en data. Eén Microsoft-account is voldoende om overal in te loggen. Op die manier voorkom je een wildgroei aan accounts waarbij je medewerkers vaak dezelfde, makkelijk te raden wachtwoorden gebruiken.

Desktop To Work33 1

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

IT-uitdagingen voor bedrijven en hoe deze te overwinnen.

Kleine en middelgrote ondernemingen zijn belangrijk voor de economie. Ondanks hun omvang worden deze organisaties..

Ransomware, hoe kan je er als bedrijf mee omgaan?

Het digitale tijdperk heeft ons veel voordelen gebracht, maar ook nieuwe uitdagingen op het gebied..

Security awareness: je eerste lijn van verdediging

Hoe maak je medewerkers bewust van online security risico’s en stel je ze in staat..