Oplossingen

Security

Download de Security brochure

icon security svg 18 svg

Bekijk de tarieven van Security

icons8 forward 100 1
Group 5357@2x
Desktop To Work47 1

Een abonnement op veiligheid.

Ook zakelijk is een leven zonder internet niet meer denkbaar. Online toegang tot applicaties en bestanden speelt een rol in vrijwel elk bedrijfsproces. Maar digitaal werken biedt niet alleen gemak, het brengt ook risico’s met zich mee. Daarom biedt DesktopToWork de beste security voor jouw organisatie.

De online wereld trekt criminelen en hackers aan. Ze zijn continu op zoek naar mogelijkheden om je organisatie te beroven, je (online) identiteit te stelen en fraude te plegen. Of ze willen je bedrijf gewoon in verlegenheid brengen. Dat maakt digitale informatiebeveiliging en cyberveiligheid ontzettend belangrijk.

Wij helpen je de informatiebeveiliging en cyberveiligheid in je organisatie naar een hoger plan te brengen. Eerst onderzoeken en analyseren we welke digitale kwetsbaarheden er zijn. Om de cyberdreigingen daarna keihard aan te pakken met slimme tools. Daarover hebben we een hoop kennis in huis. 

Meer informatie

Cybercriminelen zijn opportunisten. Ze willen misbruik maken van de enorme hoeveelheid data die beschikbaar is, om daar geld mee te verdienen. En alles wat ze nodig hebben, is één schot in de roos om hun inspanningen de moeite waard te maken. Denk aan een phishing-aanval, waarbij een crimineel zich voordoet als je baas en je financiële afdeling vraagt een flink bedrag over te maken. Echt gebeurd! Het wordt nog veel erger als ze alle data van je organisatie versleutelen en losgeld vragen om die weer toegankelijk te maken.

Wat zijn de verschillende vormen van cyberbeveiliging?

De cyberbeveiliging van DesktopToWork is gebaseerd op zes pijlers. Vijf pijlers ondersteunen je ICT-beveiliging, inclusief het continu analyseren en optimaliseren van je digitale veiligheid. De zesde pijler is de mens, want in de praktijk blijkt die vaak de zwakste schakel bij het bewaken van je online veiligheid. 

Desktop To Work62 1

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?