Online Werkplek

Online Desktop

Group 5299@2x 1

5 voordelen

De voordelen van een Online Werkplek

Desktop To Work38 1

De Online Desktop.

De online desktop verschilt eigenlijk niet veel van je Windows desktop. Buiten dan het feit dat die niet op jouw pc draait, maar binnen de veilige muren van een datacenter. Het lijkt net een normale Windows desktop en voelt ook zo aan. Maar dankzij de krachtige hardware werkt alles wel razendsnel en kun je op elk apparaat en waar je ook bent aan het werk.

Uiteraard zijn alle applicaties die je nodig hebt te gebruiken via de online desktop. Ook je data zijn altijd en overal bereikbaar, maar dan in een extra veilig jasje. Je kunt dus op elk moment en elke plek aan de slag, zonder dat je pc je beperkt.

Meer informatie

Veilig in één account.

Altijd en overal werken
De online desktop wordt beschikbaar gemaakt vanuit datacenters. Dat gaat via een internetverbinding. Zo zijn je medewerkers niet meer afhankelijk van een bedrijfsnetwerk en een specifieke computer. Ze kunnen via de online desktop bij al hun applicaties en data en zo onbelemmerd flexibel werken.  

Veiligheid
De online desktop en de applicaties en data daarbinnen draaien in datacenters. Deze datacenters zijn veel sterker beveiligd dan een kantoorlocatie. Ook zijn de netwerken en servers in de datacenters optimaal beveiligd. De complete omgeving wordt beheerd en up-to-date gehouden zodat kwetsbaarheden direct worden aangepakt.

Kosten
De kosten van de online desktop van DesktopToWork zijn lager dan die van een traditionele ICT-omgeving. Alle verschillende onderdelen zijn geïntegreerd in één oplossing die we je aanbieden voor een vaste prijs per maand. Ook kun je het aantal gebruikers maandelijks op- en afschalen, waardoor je alleen betaalt voor wat je echt gebruikt.

Snelheid
De online desktop draait op zeer snelle servers. Deze servers zijn veel sneller dan een ‘gewone’ computer. We investeren ook vaker dan gebruikelijk in nieuwe hardware, je organisatie profiteert dus van nieuwe en snellere techniek.

Desktop To Work31 2

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

NIS2: wat betekent het voor jouw organisatie?

De NIS2-richtlijn, gepland voor implementatie in 2025, brengt aanzienlijke veranderingen voor Europese organisaties op het..

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..