Security

Netwerk security

Group 5357@2x

5 voordelen

De voordelen van een sterk beveiligd netwerk.

Desktop To Work78 1

Netwerkbeveiliging.

Het internet is ooit ontstaan door verschillende computers met elkaar te verbinden. Dat kleine netwerk groeide uit tot een wereldwijd web waar we zowel zakelijk als privé dankbaar gebruik van maken. Maar met de immense groei van het internetverkeer zijn er ook meer en meer cybercriminelen die hier misbruik van willen maken. Dat maakt het belang van netwerkbeveiliging steeds groter. Het is bovendien een gebied dat nog volop in ontwikkeling is. Zo biedt de nieuwe generatie netwerkapparatuur, next-gen firewalls of NGFW, veel meer mogelijkheden dan standaard netwerkbeveiliging.

Netwerkbeveiliging controleert webverkeer, identificeert geautoriseerde gebruikers, blokkeert ongeautoriseerde toegang en beschermt tegen virussen en malware van de nieuwste generaties. Firewalls bestaan al jaren en zijn van essentieel belang voor de beveiliging van een zakelijke omgeving. Een next-gen firewall is een ontzettend nuttig apparaat om ongewenste gebruikers en netwerkbedreigingen buiten de deur te houden.

Meer informatie

Netwerk Firewall.

Waar een standaard firewall inkomend en uitgaand netwerkverkeer filtert op basis van de IP-poort (Internet Protocol) en IP-adressen, voegt een firewall van de volgende generatie extra functies toe. Door het verkeer van netwerkpakketten op een slimme manier te inspecteren, kan een next-gen firewall de relatie leggen tussen nieuwe verbindingsverzoeken en mogelijke cyberbedreigingen. De extra functies van de nieuwe generatie netwerkapparatuur zijn onder meer applicatiebeveiliging, geïntegreerde inbraakpreventie en geavanceerdere mogelijkheden voor het voorkomen van bedreigingen, zoals malware en ongeautoriseerde toegang.

Desktop To Work39 1

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

Waarom je een wachtwoordmanager nodig hebt? 7 goede redenen!

Word je er ook gek van, al die wachtwoorden? Makkelijke wachtwoorden zijn snel te kraken..

Ex-Medewerkers en Bedrijfsgegevens: Een Beveiligingschecklist

Inleiding Je ziet ineens een vreemde piek in je netwerkverkeer. Je gaat op onderzoek uit,..