Microsoft 365

IAM

Group 5360@2x

3 voordelen

Identity en Access Management

Desktop To Work41 1 1

Alle applicaties op één plek.

Het aantal applicaties dat je organisatie gebruikt kan behoorlijk oplopen. Dat gaat van systemen op de lokale desktopcomputers van je bedrijf tot allerlei cloud- en mobiele toepassingen. Het is een behoorlijke uitdaging om het gebruik van al die applicaties te beheren. En dan wil je je medewerkers ook nog op een simpele manier toegang bieden tot alle applicaties en ze een positieve ‘end-user experience’ bieden. Met de IAM-oplossing van Microsoft is deze uitdaging zo opgelost.

Meer informatie

Niet langer tientallen wachtwoorden onthouden.

Met Microsoft IAM hoeven je medewerkers niet langer tientallen wachtwoorden te onthouden of op te slaan. Met een zogenaamde ‘single sign-on’ hebben ze in één keer toegang tot al hun cloudapplicaties. Dit werkt op elk apparaat op dezelfde manier. Dat is prettig in gebruik en goed voor de productiviteit van je medewerkers. Terwijl het niet ten koste gaat van de veiligheid en beheerbaarheid die voor je organisatie zo belangrijk is. Naast Microsoft IAM bieden we bij DesktopToWork ook Okta. Deze Identity en Acces Management dienst integreert verschillende oplossingen in één cloudservice.

Desktop To Work46 2

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

NIS2: wat betekent het voor jouw organisatie?

De NIS2-richtlijn, gepland voor implementatie in 2025, brengt aanzienlijke veranderingen voor Europese organisaties op het..

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..