Oplossingen

Netwerken

icons8 forward 100 1
Group 53601@2x
Desktop To Work31 2

Online en veilig netwerken

Zorgen over de veiligheid van het netwerk van je bedrijf? Dat is een herkenbaar probleem. Ook van een slecht presterend netwerk worden je medewerkers niet blij. En jij trouwens net zomin. Zij kunnen hun werk minder goed doen en zijn niet zo productief als jij zou willen. 

Bij DesktopToWork optimaliseren we je bestaande netwerk en zorgen we voor een goede beveiliging. Zo kan iedereen in je bedrijf snel en ongestoord online werken en lig jij niet wakker over de veiligheid. Een goed netwerk is het halve werk.

Meer informatie

Overal goede wifi.

Een vastlopende laptop of websites die niet laden. Een slechte wifiverbinding is frustrerend voor je medewerkers en maakt dat ze niet lekker kunnen doorwerken. Wij bieden je een tiptop wifinetwerk, waar je maar wilt in je bedrijf. Op kantoor, in en om je warehouse of op je fabrieksterrein. We kijken eerst welke wifi-apparatuur het beste werkt, ook in combinatie met de verschillende toestellen die je medewerkers gebruiken. Daarna installeren onze gecertificeerde medewerkers je wifinetwerk voor je. Je medewerkers werken snel en veilig online, zonder haperingen

Desktop To Work48 1

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Overal een goed en veilig netwerk.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?