Oplossingen

Netwerken

netwerken

Online en veilig netwerken.

Zorgen over de veiligheid van het netwerk van jouw bedrijf? Dit is een herkenbaar probleem. Elke organisatie moet beschermd en veilig kunnen netwerken. Naast je veiligheid, heeft een slecht netwerk veel invloed op de productiviteit. DesktopToWork biedt daarom de beste oplossing.

Een goede beveiliging van jouw netwerk staat bij ons voorop, daarom verbeteren we graag de connectiviteit binnen je bedrijf. We optimaliseren bestaande netwerken en verzorgen de veiligheid van jouw netwerk. Hierdoor kan de iedereen op de werkvloer snel, online en vooral veilig te werk gaan. Een goed netwerk is het halve werk.

Meer informatie

Overal goede Wifi.

Een vastlopende laptop of websites die niet laden. Een slechte Wifi-verbinding is frustrerend en het beperkt je werkflow, je kan namelijk niet goed doorwerken. Vooral binnen een organisatie moet het zakelijk wifi-netwerk tiptop in orde zijn, omdat iedereen op kantoor online moet kunnen zijn. Zo niet? Wij bieden jou een goede Wifi-verbinding, waar je ook wilt.

Waar je ook bent goede Wifi-verbinding, klinkt dat niet aantrekkelijk? We willen naast een goed Wifi-netwerk, ook verschillende toestellen gebruiken en vinden we een goede connectiviteit cruciaal. Bovendien kunnen we lang niet alle toestellen controleren. Daarom gaan wij van start met een uitgebreid onderzoek. Als dit onderzoek klaar is, installeren onze gecertificeerde medewerkers de best geschikte hardware producten. Zo kan je meteen online aan het werk.

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Overal een goed en veilig netwerk.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?