Kom met ons in contact

Wij komen graag bij jou langs. Of jij bij ons. Wanneer je vragen hebt over onze dienstverlening, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.
* Verplichte velden

Bel ons, mail ons, kom in contact met DesktopToWork

Bel ons
085-7605000

Mail ons
[email protected]

Kom langs
Laan van Waalhaven 277
2497 GL Den Haag

Wanneer?
Op werkdagen van 08:30 – 17:00
Weekend op het noodnummer

Onze gegevens

Ons KvK-nummer
52698106

Ons BTW-nummer
NL825776399B01

Ons rekeningnummer
IBAN: NL54INGB0652712533
BIC: INGBNL2A

 

Wij zitten hier

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!