Microsoft 365

E-mail

Group 5360@2x

5 voordelen

E-mailboxen binnen Microsoft 365

Desktop To Work43 11zon 1 1

E-mail.

Berichten van 150 MB versturen? Dat is geen enkel probleem! Dankzij een 50GB opslag kunnen je medewerkers zo veel e-mails bewaren als ze maar willen, ook met aangepaste opmaak of afbeeldingen. Daarbij bieden toonaangevende antimalwarebeveiliging en antispamfilters bescherming tegen de altijd aanwezige e-mailbedreigingen. Bij Microsoft 365-abonnementen krijg je bovendien archiveringsmogelijkheden voor juridische detectie en compliance. 

Meer informatie

Bedreigingen.

In e-mailbijlagen en links kunnen onbekende en geavanceerde cyberdreigingen verborgen zitten. Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) helpt je organisatie te beschermen tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malware. Uitgebreide rapporten helpen te onderzoeken waarom ATP een bedreiging heeft aangegeven en laten zien welke gebruikers in je organisatie het doelwit zijn van cyberaanvallen. Met die informatie kun je je cybersecurity verbeteren.

Blijf verbonden.
In Microsoft 365 worden e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al je apparaten in real-time gesynchroniseerd. Welk apparaat je medewerkers ook gebruiken, hun informatie is altijd up-to-date. Ze kunnen makkelijk en probleemloos plannen, waar ze ook zijn. Raakt er een mobiele telefoon of laptop kwijt? Geen paniek! Je kunt de informatie op afstand wissen, waardoor je gegevens veilig blijven. 

Met een agenda die verdergaat dan alleen het plannen van afspraken en taken, organiseren je medewerkers hun werk heel eenvoudig. Ze kunnen automatisch afspraken, zoals vluchten en hotelreserveringen, vanuit hun e-mail in hun agenda zetten. En ze krijgen op basis van hun locatie suggesties voor ontmoetingsplekken.

Desktop To Work48 1

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

IT-uitdagingen voor bedrijven en hoe deze te overwinnen.

Kleine en middelgrote ondernemingen zijn belangrijk voor de economie. Ondanks hun omvang worden deze organisaties..

Ransomware, hoe kan je er als bedrijf mee omgaan?

Het digitale tijdperk heeft ons veel voordelen gebracht, maar ook nieuwe uitdagingen op het gebied..

Security awareness: je eerste lijn van verdediging

Hoe maak je medewerkers bewust van online security risico’s en stel je ze in staat..