Netwerken

Managed Firewall

Group 53601@2x

4 voordelen

Security Appliances

Desktop To Work57 1 1

Veilig netwerk.

Security appliances, zoals onze Managed Firewall, beschermen je bedrijfsnetwerk. Ze houden ongewenst dataverkeer en ongewenste activiteiten buiten de deur. Daarbij geven ze je inzicht in wat er op je netwerk gebeurt. En wil je de toegang tot je netwerk vanuit bepaalde landen blokkeren, met andere woorden geo-locatie gebaseerde toegang? Dat kan, simpelweg door regels in te stellen. Ook goed om te weten, is dat we bij onze security appliances gebruikmaken van SD-WAN technologie. Dat klink misschien ingewikkeld, maar het komt er in de praktijk op neer dat ze daardoor sneller en beter werken. 

Meer informatie

Redundante internetverbinding.

Op onze security appliances kun je meerdere internetverbindingen aansluiten. Zo is het dus mogelijk om voor verschillende providers of verschillende internetverbindingen te kiezen. Bijvoorbeeld glasvezel én VDSL. Als er dan een storing is op een van je internetverbindingen, gaat je netwerkverkeer gewoon door. Naast bekabelde internetverbindingen kun je zelfs voor een draadloze 4G-verbinding gaan.

Desktop To Work14 1

Overal een goed en veilig netwerk.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

NIS2: wat betekent het voor jouw organisatie?

De NIS2-richtlijn, gepland voor implementatie in 2025, brengt aanzienlijke veranderingen voor Europese organisaties op het..

Back-up strategieën: Jouw schild tegen ransomware aanvallen

Toegang tot een mailbox na ontslag: hoe bescherm je je bedrijfsbelang zonder de privacy van..