Oplossingen

Online Werkplek

Wat is een Online Werkplek?

Bekijk de tarieven van de Online Werkplek

icons8 forward 100 1
Group 5299@2x 1

De digitale trein dendert door, elke dag weer een beetje vlugger. Verandering is de enige constante. Gelukkig maar, want veranderen biedt ook nieuwe kansen. ICT ontleent haar bestaansrecht aan de mensen die er gebruik van maken, vinden we bij DesktopToWork. Dus geloven we dat de allerbelangrijkste tool voor je organisatie een veilige en optimale online werkplekomgeving is. Want alleen daarmee ben je als bedrijf klaar voor de uitdagingen van morgen.

Desktop To Work43 11zon 1 1

Werk overal en altijd.

Kent jouw organisatie het gemak van altijd, overal en veilig werken? Ervaren je werknemers wel eens problemen met hun digitale werkplek op kantoor of onderweg?

DesktopToWork gelooft in werken met een Online Werkplek. Een Online Werkplek is de ideale oplossing voor alle soorten computergebruikers. De coronacrisis heeft nog eens extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om altijd en overal op een veilige manier aan de slag te kunnen.

Door de optimale snelheid en flexibiliteit van een Online Werkplek zijn je medewerkers productiever. En behalve dat je directe IT-kosten flink omlaag gaan, zijn ze bovendien helemaal transparant.

De veiligheid? Daar hoef je ook niet over in te zitten. Wij helpen iedereen in je organisatie productiever, gelukkig en veiliger te werken!

Meer informatie

5 voordelen

De voordelen van een Online Werkplek

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?