Oplossingen

Online Werkplek

Wat is een Online Werkplek?

Bekijk de tarieven van de Online Werkplek

icons8 forward 100 1
Group 5299@2x 1

De digitale trein dendert door, elke dag weer een beetje vlugger. Verandering is de enige constante. Gelukkig maar, want veranderen biedt ook nieuwe kansen. ICT ontleent haar bestaansrecht aan de mensen die er gebruik van maken, vinden we bij DesktopToWork. Dus geloven we dat de allerbelangrijkste tool voor je organisatie een veilige en optimale online werkplekomgeving is. Want alleen daarmee ben je als bedrijf klaar voor de uitdagingen van morgen.

Desktop To Work43 11zon 1 1

Werk overal en altijd.

Kent jouw organisatie het gemak van altijd, overal en veilig werken? Ervaren je werknemers wel eens problemen met hun digitale werkplek op kantoor of onderweg?

DesktopToWork gelooft in werken met een Online Werkplek. Een Online Werkplek is de ideale oplossing voor alle soorten computergebruikers. De coronacrisis heeft nog eens extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om altijd en overal op een veilige manier aan de slag te kunnen.

Door de optimale snelheid en flexibiliteit van een Online Werkplek zijn je medewerkers productiever. En behalve dat je directe IT-kosten flink omlaag gaan, zijn ze bovendien helemaal transparant.

De veiligheid? Daar hoef je ook niet over in te zitten. Wij helpen iedereen in je organisatie productiever, gelukkig en veiliger te werken!

Meer informatie

5 voordelen

De voordelen van een Online Werkplek

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

Online Werkplek: Efficiënt en Flexibel Werken in de Cloud

Met de opkomst van technologie en het internet is het werken op afstand steeds gebruikelijker geworden. De online werkplek is een nieuwe ontwikkeling die de manier waarop we werken drastisch verandert. In dit artikel bespreken we wat een online werkplek is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor bedrijven en werknemers.

Een online werkplek is een digitale omgeving waarin medewerkers vanaf elke locatie en met elk apparaat kunnen werken. Het biedt alle benodigde software, tools, documenten en informatie die nodig zijn om werkzaamheden uit te voeren. Het is vergelijkbaar met een traditionele desktopomgeving, maar dan in de cloud.

Een online werkplek werkt via een beveiligde internetverbinding. De werkplek is beschikbaar vanaf elk apparaat met internettoegang, zoals een laptop, tablet of smartphone. Gebruikers loggen in op de online werkplek en hebben toegang tot alle applicaties en bestanden die ze nodig hebben om hun werk te doen. De online werkplek wordt gehost op een externe server, waardoor het niet nodig is om software op elk afzonderlijk apparaat te installeren.

Flexibiliteit: Medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze willen, wat de productiviteit verhoogt en de werk-privé balans verbetert.

Kostenbesparing: Door gebruik te maken van een online werkplek hoeven bedrijven geen hardware en software aan te schaffen en te onderhouden, wat kostenbesparend is.

Schaalbaarheid: Een online werkplek kan eenvoudig worden op- of afgeschaald, afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de veranderende behoeften.

Beveiliging: Een online werkplek biedt betere beveiliging van gegevens omdat het op een externe server wordt gehost. Hierdoor zijn gegevens beter beschermd tegen hackers en malware.

Flexibiliteit: Werknemers kunnen hun werk uitvoeren vanaf elke locatie en op elk apparaat, wat meer vrijheid geeft en het gemakkelijker maakt om een goede werk-privé balans te vinden.

Efficiëntie: Een online werkplek maakt het gemakkelijker om samen te werken en informatie te delen met collega’s, wat de efficiëntie verhoogt.

Altijd up-to-date: Een online werkplek zorgt ervoor dat alle software en documenten altijd up-to-date zijn, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Het implementeren van een online werkplek kan in verschillende stappen worden uitgevoerd:

1. Analyseer de behoeften van het bedrijf en welke functies noodzakelijk zijn.
2. Kies een geschikte online werkplek provider die voldoet aan de behoeften van het bedrijf.
3. Zorg voor een goede internetverbinding en beveiliging.
4. Stel een migratieplan op om de bestaande systemen over te zetten naar de online werkplek.
5. Test de online werkplek voordat deze volledig wordt geïmplementeerd.

Zorg voor een goede internetverbinding: Een goede internetverbinding is essentieel voor een soepele werking van de online werkplek.

Maak regelmatig back-ups: Het maken van regelmatige back-ups is belangrijk om te voorkomen dat er gegevens verloren gaan.

Beveilig je gegevens: Zorg voor een goede beveiliging van de gegevens om te voorkomen dat deze in handen komen van hackers of malware.

Gebruik sterke wachtwoorden: Het gebruik van sterke wachtwoorden is belangrijk om de veiligheid van de online werkplek te waarborgen.

Train je medewerkers: Zorg ervoor dat alle medewerkers getraind zijn in het gebruik van de online werkplek en zich bewust zijn van de risico’s op het gebied van beveiliging.

Een online werkplek biedt bedrijven en werknemers veel voordelen, zoals flexibiliteit, kostenbesparing en betere beveiliging van gegevens. Het implementeren van een online werkplek vergt wel de nodige planning en voorbereiding, maar kan uiteindelijk resulteren in een efficiëntere manier van werken. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede internetverbinding en beveiliging, regelmatig back-ups te maken en medewerkers te trainen in het gebruik van de online werkplek.

Wat is een online werkplek?
Een online werkplek is een digitale omgeving waarin medewerkers vanaf elke locatie en met elk apparaat kunnen werken.

Hoe werkt een online werkplek?
Een online werkplek werkt via een beveiligde internetverbinding en biedt alle benodigde software, tools, documenten en informatie die nodig zijn om werkzaamheden uit te voeren.

Wat zijn de voordelen van een online werkplek voor bedrijven?
Voordelen voor bedrijven zijn onder andere flexibiliteit, kostenbesparing, schaalbaarheid en betere beveiliging van gegevens.

Wat zijn de voordelen van een online werkplek voor werknemers?
Voordelen voor werknemers zijn onder andere flexibiliteit, efficiëntie en altijd up-to-date software en documenten.

Hoe implementeer je een online werkplek in je bedrijf?
Het implementeren van een online werkplek vereist enige planning en voorbereiding, zoals het analyseren van de behoeften van het bedrijf, het kiezen van een geschikte online werkplek provider en het opstellen van een migratieplan.

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?