Telefonie

VoIP

Group 5358@2x

5 voordelen

VoIP levert je meer op dan alleen bellen

Desktop To Work34 1

Telefonie anno 2022.

Bij DesktopToWork geloven we in een wereld waarin bedrijven zelf niet meer hoeven te investeren in ouderwetse en dure telefooncentrales en medewerkers altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. Onze VoIP (Voice over IP)-telefoniedienst biedt alles wat je organisatie nodig heeft aan telefonie, voor een vaste prijs per maand. Deze telefoniedienst is bovendien helemaal in te richten naar de behoeften van jouw bedrijf.

Meer informatie

Voordelen.

Wees flexibel.
Telefoneren met VoIP zakelijk is locatie-onafhankelijk. Dit betekent dat je overal ter wereld gebruik kunt maken van jouw VoIP-account. Op deze manier is je bedrijf flexibeler dan ooit. Je medewerkers en jij kunnen werken waar ze maar willen.

Bespaar meer.
Met VoIP zakelijk is telefoneren voordeliger dan ooit. Met VoIP bespaar je meestal al snel tot 40% à 60% op je belkosten. Je medewerkers bellen onderling gratis. 

Kwaliteit en gebruiksgemak.
De geluidskwaliteit van VoIP is veel hoger dan die van een standaard telefoonlijn. Nieuwe of extra bekabeling is niet nodig, je kunt gewoon je bestaande netwerk gebruiken. 

Schaalbaarheid en capaciteit.
Met VoIP is het aantal gesprekken tegelijkertijd praktisch onbeperkt. Dus bij uitbreiding (of inkrimping) beweegt je telefonie simpelweg met je mee. VoIP zorgt voor schaalbaarheid, onbeperkte capaciteit en flexibiliteit in je organisatie.

Desktop To Work60 1

Bereikbaar, waar je ook bent met VoIP.

VoIP telefonie resulteert in een besparing tot 60%. Wij hebben een aantal kant-en-klare pakketten opgesteld waar VoIP inbegrepen zit.

Recente blogs

Lees meer over Netwerk Security

IT-uitdagingen voor bedrijven en hoe deze te overwinnen.

Kleine en middelgrote ondernemingen zijn belangrijk voor de economie. Ondanks hun omvang worden deze organisaties..

Ransomware, hoe kan je er als bedrijf mee omgaan?

Het digitale tijdperk heeft ons veel voordelen gebracht, maar ook nieuwe uitdagingen op het gebied..

Security awareness: je eerste lijn van verdediging

Hoe maak je medewerkers bewust van online security risico’s en stel je ze in staat..