Oplossingen

Artificial Intelligence (AI)

icons8 forward 100 1
Group 5351@2x
Desktop To Work56 1

De kracht van AI voor elk bedrijf

We zitten middenin een tijdperk waar technologie erg snel vooruit gaat en Artificial intelligence (AI) staat centraal in deze vooruitgang. Het is niet alleen een manier om werkprocessen efficiënter te maken en slimmere beslissingen te nemen, maar het opent ook nieuwe mogelijkheden voor creativiteit en innovatie. Bij DesktopToWork willen wij ons inzetten om de kracht van AI toegankelijk te maken voor alle bedrijven, groot of klein.

Het idee van AI integreren in je bedrijf klinkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. AI kan naadloos aansluiten op je huidige manier van werken, en het overstappen naar een meer AI-gedreven aanpak kan verrassend soepel verlopen. Het sluit vaak aan op de huidige applicaties en werkprocessen die je al gebruikt. Onze missie is om je te laten zien dat AI een waardevolle aanvulling kan zijn op je bedrijf, waarmee je je productiviteit verhoogt en nog beter aan de behoeften van je klanten kunt voldoen, zonder dat het complex is.

Slimmer Werken met Copilot in Microsoft 365

Door Copilot te koppelen aan Microsoft 365 maken we jouw online werkplek slimmer en je werk sneller. Copilot biedt handige tips en neemt routineklusjes uit handen, rechtstreeks in je vertrouwde Microsoft-apps zoals Word, Excel en PowerPoint. Dit betekent minder tijd besteden aan kleine taken en meer tijd voor wat echt belangrijk is. Het werkt allemaal naadloos samen in onze online werkplek, makkelijk en zonder gedoe. Zo wordt werken niet alleen productiever, maar ook een stuk leuker.

Meer informatie
Aan het werk op de computer en blij met het wifi netwerk

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?