Microsoft 365 Copilot add-on

Copilot voor Microsoft 365

Copilot voor Microsoft 365

€39,- per maand

Optimaliseer de productiviteit van jouw team met Microsoft Copilot voor Microsoft 365. Dit krachtige hulpmiddel tilt samenwerking naar een hoger niveau door slimme automatisering en intelligente suggesties te bieden. Met Copilot kunnen teams naadloos samenwerken, documenten efficiënt beheren en workflows stroomlijnen, allemaal binnen de vertrouwde omgeving van Microsoft 365. Profiteer van geavanceerde functies zoals geautomatiseerde taaktoewijzing, intelligente documentanalyse en realtime samenwerkingstools. Vergroot de productiviteit, verlaag de foutmarge en breng jouw team naar nieuwe hoogten met Microsoft Copilot voor Microsoft 365.

Voordelen

Oranje vinkje dtw (2)

Verbeterde Productiviteit

Copilot automatiseert en vereenvoudigt dagelijkse taken, waardoor gebruikers tijd besparen en efficiënter kunnen werken.

Oranje vinkje dtw (2)

Versterkte Creativiteit

Met intelligente suggesties helpt Copilot gebruikers om originele content te creëren en nieuwe ideeën te genereren.

Oranje vinkje dtw (2)

Vertrouwde Beveiliging

De ingebouwde beveiligingsmaatregelen van Copilot zorgen ervoor dat data veilig is en privacy gewaarborgd blijft.

Microsoft 365 Copilot omvat

ai icoon

AI-gedreven Efficiëntie

Copilot is geïntegreerd in Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, Outlook, en PowerPoint. Het gebruikt kunstmatige intelligentie om taken zoals e-mailbeheer, documentcreatie, data-analyse en presentatievoorbereiding te automatiseren en te vereenvoudigen. Dit resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen.

Data Labeling en Organisatie

DesktopToWork verzorgt het labelen en organiseren van uw bedrijfsdata, wat essentieel is voor zowel de AI-functionaliteit van Copilot als voor de databeveiliging. Een goed gestructureerde dataset verbetert de nauwkeurigheid van analyses en voorspellingen en beschermt gevoelige informatie.

Data organiseren icoon
24/7 support icoon (1)

Deskundige Support

Bij problemen of vragen over Copilot kunt u altijd terecht bij onze supportafdeling. Wij staan klaar om u te helpen met snelle en effectieve oplossingen.

Compliance en Beveiliging

Microsoft zet hoog in op veiligheid en naleving van regelgeving in alle Copilot-functionaliteiten. Alle gegevens worden beschermd volgens de strengste beveiligingsnormen en in overeenstemming met actuele wetgeving, waaronder de GDPR. Dit garandeert dat uw informatie veilig en conform de regels wordt beheerd.

Next Gen antivirus icoon

Veelgestelde vragen

Copilot maakt gebruik van Microsoft’s uitgebreide beveiligingsinfrastructuur, die geavanceerde encryptietechnologieën en strenge compliance met regelgeving zoals GDPR omvat. Uw data blijft beveiligd en privé.

Copilot helpt bij het automatiseren van routinetaken zoals het opstellen van e-mails, het creëren van documenten en het analyseren van data. Het biedt ook intelligente suggesties en inzichten die uw besluitvorming versnellen en uw werkstroom optimaliseren.

Nee, Copilot is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande Microsoft 365-applicaties. U kunt direct beginnen met het gebruik van Copilot-functies binnen uw vertrouwde apps zonder complexe installatieprocessen.

Om Copilot te kunnen gebruiken, heb je een van de volgende licenties nodig:
Microsoft 365 Business Premium
Microsoft 365 Business Standard
Microsoft 365 E3 of E5
Office 365 E3 of E5