DesktopToWork is Gold Partner van Microsoft!

iGuana Microsoft Gold Partner Status Competency in Data Analytics 2020

Microsoft Gold partner daar zijn we trots op!

De afgelopen tijd heeft DesktopToWork veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de kennis binnen het team. Wij vinden het belangrijk dat het personeel over een hoog kennis niveau beschikt, om zo onderscheidend te kunnen blijven. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit willen wij graag waarborgen voor onze klanten. Het versterken van de kennis, het harde werken van het team en het ontwikkelen van DesktopToWork heeft geloond.  

De afgelopen maanden hebben meerdere collega’s binnen DesktopToWork certificaten behaald in verschillende vakgebieden. Microsoft certificaten vallen daar ook onder. Door het behalen van deze certificaten is DesktopToWork Gold partner van Microsoft geworden. Een super prestatie waar we als bedrijf erg trots op zijn. 

DesktopToWork is Gold partner van Microsoft geworden op het gebied van datacenter diensten. Dit betekent dat wij het hoogst haalbare partnership met Microsoft mogen voeren. Deze accreditatie is een erkenning van de specifieke kennis die wij hebben op het gebied van Private Cloud, Virtualisatie en management. Met deze expertise behoren wij tot de top 1 procent partners van Microsoft.  

Het biedt niet alleen voordelen voor DesktopToWork maar ook voor onze klanten. Als Gold partner krijgen wij toegang tot trainingen vanuit Microsoft en directe ondersteuning waar nodig is. Het zorgt er ook voor dat we nog kortere lijntjes met Microsoft hebben, waardoor we eerder op de hoogte worden gebracht van vernieuwingen. Met dit partnership en onze actuele kennis kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.  

Om gold partner te blijven stelt Microsoft hoge eisen. Een bedrijf moet zich blijven ontwikkelen op het gebied van Microsoft en iedere 2 jaar moeten er nieuwe certificaten worden behaald. DesktopToWork zal hard blijven werken om dit mooie partnership voort te zetten en de klanten van de meest actuele kennis te voorzien. 

Altijd, overal en op ieder apparaat veilig met elkaar werken.