Welkom Bij DesktopToWork

Bedankt!

Bedankt dat je hebt gekozen voor DesktopToWork als nieuwe ICT partner. Wij zijn hier erg blij mee! Op deze pagina zullen we de vervolgstappen die we gezamenlijk gaan nemen verder toelichten.

Desktop To Work48 1

Migratie

Aangenaam

Contactpersonen

 Duco 

Managing Consultant
085-7605000

 Ewoud 

Account Manager
085-7605000

 Dennis 

Service Coördinator
085-7605005

 Mathijn 

System Engineer
085-7605005

 Miranda 

Financial Controller
085-7605000

Teams DesktopToWork

DesktopToWork heeft verschillende teams die aan de slag gaan voor jullie.

Het sales team heeft de afgelopen periode contact met jullie gehad over dit project. Het sales team staat ook klaar voor aanvragen in de toekomst voor bijvoorbeeld nieuwe diensten en hardware.

Het support team is elke dag van 07:00 tot 18:00 beschikbaar voor het beantwoorden van vragen of het oplossen van vragen.

De pro support medewerkers staan in direct contact met de technische contactpersonen vanuit jullie bedrijf. De pro support medewerkers zorgen voor het beheer van jullie applicaties en omgeving.

Het operations team zal grotendeels de migratie uitvoeren en begeleiden, verder zorgen zij voor het beheer van de infrastructuur in onze datacenters.

De administratie zorgt voor de facturering vanuit DesktopToWork.

Desktop To Work7 1
Hosting en domein

Portal

DesktopToWork heeft haar eigen portal gebouwd waarin we een overzicht geven van de onderstaande onderdelen. Het portal account wordt op korte termijn gedeeld.

In het dashboard is een compleet overzicht te zien van alle diensten, en aantallen, die worden afgenomen. Elk onderdeel is interactief en als er op geklikt word, is er een overzicht te zien van welke gebruikers de diensten gebruiken. 

Dit onderdeel is met name bedoeld om 24/7 een compleet overzicht te geven van de maandelijkse kosten. Voorheen stuurde DesktopToWork één keer per maand een factuur met alle details. Tegenwoordig sturen we nog steeds maandelijks een factuur, maar geven we ook de mogelijkheid om iedere dag een overzicht in te zien van de afgenomen diensten en bijbehorende aantallen en prijzen. 

Veel bedrijven hebben geen idee welke assets het bedrijf precies bezit of heeft gekocht. DesktopToWork heeft binnen de portal een oplossing waarbij bijvoorbeeld alle PC’s, laptops, thin clients, telefoons etc. worden geregistreerd. Hierbij word inzichtelijk gemaakt wat de aanschafdatum is, wat de garantietermijn is, het serienummer, waar het product is aangeschaft en door wie en op welke vestiging het apparaat wordt gebruikt. 

Alle hardware en software die gekocht wordt bij DesktopToWork word geregistreerd in de portal. Na het bestellen krijgt de aanvrager ook status updates zoals besteld, geconfigureerd, verstuurd en gefactureerd. Hierdoor heeft Van Nieuwpoort Groep een duidelijk overzicht van wat er besteld is en de status van de bestellingen.

Net als bij asset management worden alle licenties en abonnementen overzichtelijk bijgehouden in de portal. Hier word ook bijgehouden wat de einddatum van de verschillende onderdelen zijn. Dit kunnen ook licenties en abonnementen zijn die bij andere aanbieders afgenomen zijn. DesktopToWork voorziet hiermee in de behoefte om abonnementen op tijd te verlengen of juist op tijd op te zeggen zodat een automatische verleningen niet gebeurd.

In de user management staan de medewerkers die bij DesktopToWork één of meerdere diensten gebruiken. In het overzicht staan de contactgegevens zodat we gebruikers snel kunnen benaderen bij een vraag of issue. Ook staat er op welke vestiging de medewerker werkzaam, welke tickets zijn geopend en welke diensten zij afnemen.

In het report onderdeel worden rapporten getoond van een x periode. Een goed voorbeeld is hiervan een rapport over de geopende tickets van een bepaalde maand. In het rapport staan details over de tickets, maar ook of alle tickets binnen de afgesproken SLA tijden zijn opgelost.