Onsite training

Security awareness

Group 5357@2x

5 voordelen

De voordelen van de security awareness training

Security folder foto

Security Awareness Training

Cybersecurity is essentieel in onze digitale wereld. Bedrijven worden blootgesteld aan diverse cyberdreigingen zoals malware, phishing, datalekken en ransomware, die reputatie, financiën en bedrijfsvoering kunnen schaden.

Personeel is vaak de zwakste schakel in cybersecurity, door onbedoelde klikken op verdachte links, zwakke wachtwoorden en gebrek aan bewustzijn van online gevaren.

Onze Onsite Security Awareness Training biedt jouw team de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om jouw bedrijfsinformatie te beschermen.

Security Awareness Training inplannen

Wat krijg je?

  • Directe Awareness: Onze training scherpt direct het bewustzijn aan van je medewerkers over actuele cyberdreigingen. Door het verhogen van hun alertness, zorgen we ervoor dat je team proactief kan reageren op potentieel gevaarlijke situaties.
  • Grondige Kennis en Kunde: Wij voorzien je medewerkers van diepgaande kennis over diverse cybersecurityonderwerpen. Van de basisbeginselen tot complexe beveiligingsstrategieën, onze training dekt alle noodzakelijke aspecten om je bedrijf te beschermen.
  • Certificatie via Examen: Aan het einde van de training bieden wij een examen aan waarin de deelnemers hun kennis kunnen toetsen. Bij het succesvol voltooien van dit examen ontvangen zij een certificaat, wat een officiële erkenning is van hun competentie in het beheersen van cybersecuritydreigingen.
Desktop To Work15 1

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.