Huidige vacatures

Wat zoeken wij in jou?

Wat zoeken wij in jou?

Als sales medewerker bij DesktopToWork ondersteun je het Sales Team en ben je verantwoordelijk voor het advies en de verkoop van ICT producten en diensten. Zo maak je offertes, contracten en orders en volg je deze op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een stukje after sales, inkoopwerkzaamheden en overige administratieve taken. Naast sales activiteiten zullen er ook marketing gerelateerde zaken door je worden uitgevoerd. Denk hierbij aan content creatie, het optimaliseren van de website en socials en het organiseren en bezoeken van events en beurzen. Kortom, een veelzijdige rol waarbij je veel contact hebt met zowel interne collega’s als klanten en leveranciers.

Wie zijn wij?

DesktopToWork is een jonge organisatie, letterlijk en figuurlijk. We bestaan nu ruim acht jaar en onze collega’s zijn allemaal jong van geest. Wij zijn een organisatie die elke dag een beetje meer groeit en met elkaar als een team samenwerkt! Geen enkele dag is hetzelfde bij DesktopToWork. En tussen alle werkzaamheden door wordt er ook natuurlijk ook fanatiek gedart of tegen een tafeltennis balletje geslagen. Op vrijdag kookt 1 van ons een lekkere lunch, we hebben regelmatig leuke teamuitjes én je maakt deel uit van een hechte groep collega’s. Kortom, we zijn een jonge, dynamische en flexibele organisatie die van plan zijn om de wereld een beetje beter te maken!

De volgende zaken verwachten we van jou

 • Je bent een echte teamplayer en zit kort op de bal
 • Werkervaring in een commerciële functie is een pre
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt een creatieve geest en denkt graag mee

Werken bij DesktopToWork betekent:

 • Een contract van een jaar, welke bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd
 • Pensioen bijdrage
 • Een auto die je ook prive mag gebruiken
 • Deelname aan educatie (Opleidingsmogelijkheden en certificering)
 • De mogelijkheid tot kennis bijeenkomsten met je collega’s en vakgenoten
 • Een werklocatie in Den Haag

Wij bieden deze functie aan voor 40 uur per week. Daarvoor belonen wij jou graag maandelijks met €2.000 – €3.000, gebaseerd op je kennis en ervaring.

Solliciteren?
Enthousiast geworden? We zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Solliciteer direct! Of stuur een e-mail naar [email protected]

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!