Huidige vacatures

Wie zijn wij?

DesktopToWork is een jonge organisatie, letterlijk en figuurlijk. We bestaan nu ruim acht jaar en onze collega’s zijn allemaal jong van geest. Wij zijn een organisatie die elke dag een beetje meer groeit en met elkaar als een team samenwerkt! Geen enkele dag is hetzelfde bij DesktopToWork. En tussen alle werkzaamheden door wordt er ook natuurlijk ook fanatiek gedart of een tafeltennis balletje geslagen. Op vrijdag kookt 1 van ons een lekkere lunch, hebben we regelmatig leuke teamuitjes én je maakt deel uit van een hechte groep collega’s. Kortom, we zijn een los, jonge en flexibele organisatie die van plan zijn om de wereld een beetje beter te maken!

Wat ga je doen?

In de functie van Support Engineer ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij supportaanvragen die telefonisch en via de e-mail binnenkomen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van IT-gerelateerde werkzaamheden als eerste- en tweedelijns Support engineer. Die bestaan onder andere uit het op afstand helpen en ondersteunen van onze relaties met installaties, storingen, servers, (Wifi-) netwerken en werkplekken. Wat wij belangrijk vinden voor onze Support Engineers is proactief zijn, zelfstandig en verantwoordelijkheid hebben.

  • Actief en zelfstandig projecten acquireren bij nieuwe klanten. (Uitbouwen klantenbestand en opdrachtenportefeuille);
  • Realiseren van het overeengekomen sales target;
  • Opstellen van verkoopplannen in samenwerking met het management;

Wat mag je van ons verwachten

  • Een werkplek gefaciliteerd door DesktopToWork of op basis van BYOD;
  • Deelname aan de DTW Academy (Opleidingsmogelijkheden en certificering);
  • Kennis bijeenkomsten met je collega’s en vakgenoten;
  • Mogelijkheid om externe cursussen te volgen;
  • Flexibiliteit;
  • Pensioen regeling;
  • Reiskostenvergoeding;

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Begrijpen we. We zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Klik hier om te zien hoe we omgaan met jouw gegevens, Privacy Policy

Solliciteer direct! Of stuur een e-mail naar [email protected]

Acquisitie
Omdat wij geloven in onze eigen krachten en kwaliteiten, stellen wij acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!