Wachtwoordmanager add-on

Wachtwoordmanager

Keeper Wachtwoordmanager

€5,- per maand

Met onze wachtwoordmanager add-on versterk je je online beveiliging. Ontworpen door IT-experts, biedt deze krachtige tool een ijzersterke verdediging voor je wachtwoorden. Beheer al je inloggegevens moeiteloos op één plek, genereer complexe wachtwoorden met gemak en versnel je online ervaring met automatisch invullen door de browser integratie. Je digitale identiteit verdient de hoogst mogelijke bescherming.

Voordelen

Oranje vinkje dtw (2)

Sterke Wachtwoordgeneratie

Genereer unieke en complexe wachtwoorden voor al je accounts.

Oranje vinkje dtw (2)

Veilige Opslag en Beheer

Sla al je wachtwoorden veilig op en beheer ze op één plek, met robuuste versleuteling voor extra beveiliging.

Oranje vinkje dtw (2)

Extra Beveiligingslaag

Activeer Multi Factor Authenticatie (MFA) voor een extra laag van beveiliging

Wachtwoordmanager omvat

Sterke wachtwoordgeneratie icoon

Sterke Wachtwoordgeneratie

Je kunt moeiteloos unieke, complexe wachtwoorden genereren voor al je online accounts. Dit helpt je voorkomen dat je zwakke of herbruikbare wachtwoorden gebruikt, waardoor je online beveiliging aanzienlijk wordt verbeterd.

Veilige Opslag en Beheer

Met deze tool kun je al je wachtwoorden veilig opslaan en beheren op één centrale locatie, die met sterke encryptie wordt beschermd. Dit biedt niet alleen gemak, maar zorgt er ook voor dat je gegevens veilig en georganiseerd blijven.

Veilige opslag en beheer icoon
MFA icoon

Multi-factor Authenticatie (MFA)

Je hebt de mogelijkheid om multi-factor authenticatie (MFA) in te schakelen, waardoor een extra beveiligingslaag wordt toegevoegd aan je accounts. Hierdoor is toegang tot je wachtwoorden nog beter beveiligd.

BreachWatch

Deze proactieve functie waarschuwt je onmiddellijk als een van je wachtwoorden wordt geassocieerd met een datalek of beveiligingsinbreuk. Dit stelt je in staat snel passende maatregelen te nemen, zoals het wijzigen van het betrokken wachtwoord, om je accounts te beschermen tegen potentiële inbreuken.

Breach watch icoon

Veelgestelde vragen

Een wachtwoordmanager is een softwaretool die is ontworpen om je te helpen wachtwoorden veilig op te slaan, te genereren en te beheren. Het biedt sterke beveiliging voor je online accounts en vermindert het risico op hergebruik van zwakke wachtwoorden.

Ja, het is veilig om je wachtwoorden op te slaan in een wachtwoordmanager, omdat deze je gegevens versleutelt en beschermt met sterke beveiligingsmaatregelen. Het is veel veiliger dan het opschrijven van wachtwoorden op papier of ze te onthouden.

Een wachtwoordmanager kan unieke en complexe wachtwoorden genereren met behulp van randomisatie en wiskundige algoritmen.

Ja, er is een browserintegratie, zodat je je opgeslagen wachtwoorden kunt gebruiken in verschillende webbrowsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Edge. Dit zorgt voor naadloze toegang tot je wachtwoorden, ongeacht welke browser je gebruikt.