Office 365 Backup add-on

Office 365 backup

Office 365 Backup

€4,50 per maand

Alle abonnementen vergelijken

Met onze Office 365 Backup add-on versterk je je digitale werkruimte aanzienlijk door te profiteren van krachtige gegevensbescherming en snel herstel. In deze snel evoluerende IT-omgeving is het van essentieel belang om je waardevolle Office 365-gegevens te beveiligen tegen diverse bedreigingen en risico’s. Deze add-on biedt je de gemoedsrust dat je gegevens te allen tijde toegankelijk en veilig blijven, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Voordelen

Oranje vinkje dtw (2)

Gegevensbescherming

Bescherming tegen verlies van belangrijke gegevens, inclusief verwijdering, beschadiging of malware-aanvallen.

Oranje vinkje dtw (2)

Herstelmogelijkheden

Snel en efficiënt herstellen van gegevens in noodsituaties. Door opslag in onze eigen datacenters.

Oranje vinkje dtw (2)

Controle

Behoud de controle over uw bedrijfsgegevens, zonder beperkingen van Office 365.

Office 365 Backup omvat

Bewaartermijn backup icoon

Bewaartermijn van één jaar

Met Office 365-back-up kunt u gegevens gedurende een specifieke bewaartermijn van één jaar behouden, wat handig kan zijn voor nalevings- of archiveringsdoeleinden.

Gegevensherstel

Met Office 365-back-up kun je je gegevens herstellen als je per ongeluk iets hebt verwijderd, als gegevens beschadigd zijn geraakt of als je gegevens hebt verloren. Je kunt e-mails, documenten, agenda-afspraken en andere bedrijfsgegevens herstellen. Het stelt je in staat om terug te gaan naar een vorige versie van je gegevens voordat er problemen ontstonden.

Gegevensherstel icoon
Bescherming backup icoon

Bescherming tegen bedreigingen

Office 365-back-up beschermt je tegen cyberdreigingen zoals ransomware. Als je gegevens worden getroffen door malware of ransomware, kun je met een back-up je gegevens herstellen naar een schone staat voordat de aanval plaatsvond. Dit helpt om gegevensverlies en downtime als gevolg van dergelijke aanvallen te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Ja, het is essentieel om een back-up te maken van je cloudgegevens. Cloudproviders zoals Microsoft bieden basisbescherming, maar het is jouw verantwoordelijkheid om je gegevens te beschermen tegen gegevensverlies, verwijdering en cyberaanvallen.

Ja, met Office 365-back-up kun je specifieke gegevens herstellen. Er wordt een backup gemaakt van de volgende punten;

  • E-mail
  • SharePoint
  • OneDrive

Het bewaartermijn van de gegevens staat op één jaar.