Next-Generation Antivirus (NGAV) add-on 

Next Generation Antivirus

Next-Generation Antivirus (NGAV)

€6,- per maand

Next-Gen Antivirus is echt een grote stap vooruit als het gaat om online beveiliging. In plaats van de ouderwetse antivirus die bekende trucjes herkent, maakt Next-Gen Antivirus gebruik van slimme technologieën zoals machine learning om zelfs de nieuwste en meest onbekende bedreigingen op te sporen.

Het is handig omdat het je computer of apparaat beschermt zonder dat het traag wordt. Het houdt constant de wacht en zorgt ervoor dat je veilig bent tegen allerlei online gevaren. Dit is een belangrijk onderdeel als je serieus met je online veiligheid bezig bent.

Voordelen

Oranje vinkje dtw (2)

Real-time Bedreigingsdetectie

Het detecteert onmiddellijk zowel bekende als onbekende bedreigingen, waardoor uw beveiliging wordt versterkt.

Oranje vinkje dtw (2)

Minimale Systeembelasting

Het beschermt zonder vertragingen te veroorzaken, waardoor uw systemen soepel blijven werken.

Oranje vinkje dtw (2)

Schaalbaarheid

Het kan worden aangepast aan de omvang van uw organisatie, van klein tot groot.

Next-Generation Antivirus (NGAV) omvat

Geavanceerde bedreigingsdetectie icoon

Geavanceerde Bedreigingsdetectie

Next-Gen Antivirus maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, inclusief gedragsanalyse. Hierdoor kan het zowel bekende als nieuwe en onbekende bedreigingen identificeren en blokkeren, waardoor zero-day aanvallen worden tegengehouden.

Real-time Bewaking

Deze oplossing biedt zowel online als offline bewakingsmogelijkheden. Dit betekent dat zowel apparaten die zijn verbonden met het internet als apparaten die offline werken, worden bewaakt. Verdachte activiteiten worden direct opgemerkt en aangepakt, wat zorgt voor een uitgebreide beveiliging, ongeacht de connectiviteit van het apparaat.

Real time security icoon
Endpoint beveiliging icoon (1)

Endpoint-beveiliging

Deze oplossing biedt uitgebreide beveiliging voor alle beheerde apparaten, met een specifieke focus op pc’s en servers. Hiermee worden deze apparaten beschermd tegen een breed scala aan cyberdreigingen.

Minimale Systeembelasting

Next-Gen Antivirus zorgt voor minimale belasting van systeembronnen, wat resulteert in soepele werking van apparaten zonder verlies van prestaties.

Minimale Systeembelasting icoon

Veelgestelde vragen

Next-Gen Antivirus maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en kunstmatige intelligentie om niet alleen bekende, maar ook nieuwe en onbekende bedreigingen te detecteren. Het biedt real-time bescherming met minimale systeembelasting, in tegenstelling tot traditionele antivirusprogramma’s.

a, Next-Gen Antivirus is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Het kan het aantal te beschermen apparaten eenvoudig uitbreiden of verminderen, waardoor het flexibel is voor verschillende organisatiegroottes.

Next-Gen Antivirus biedt specifieke endpoint-beveiliging voor beheerde apparaten, zoals pc’s en servers. Dit zorgt voor uitgebreide beveiliging van deze apparaten, met de nadruk op detectie en preventie van cyberdreigingen.

Ja, Next-Gen Antivirus biedt bewakingsmogelijkheden, zowel online als offline. Dit betekent dat apparaten die offline werken, ook worden beschermd tegen dreigingen wanneer ze weer online komen.