Educatie & Awareness add-on

Educatie & Awareness

Educatie & Awareness

€3,- per maand

Een veilige IT-omgeving begint bij gebruikers. We hebben een uitgebreid trainingsprogramma, waaronder jaarlijkse trainingen met certificaten om een solide basis te leggen. Daarnaast bieden we maandelijkse aanvullende minitrainingen aan om voortdurend te werken aan de beveiligingsbewustwording van medewerkers.

Naast deze trainingen voeren we zowel aangekondigde als onaangekondigde phishingcampagnes uit om de alertheid van medewerkers te testen. Dit stelt ons in staat om te beoordelen hoe goed ze in staat zijn om potentieel gevaarlijke situaties te herkennen en te vermijden.

Voordelen

Oranje vinkje dtw (2)

Risicovermindering

Educatie en bewustwording verminderen het risico op cyberaanvallen.

Oranje vinkje dtw (2)

Verbeterde reactietijd

Training helpt medewerkers snel te reageren op dreigingen.

Oranje vinkje dtw (2)

Bewustzijn

Maandelijkse trainingen helpen medewerkers bewust te blijven van de huidige cyberdreigingen.

Educatie & Awareness omvat

Security training icoon

Jaarlijkse cybersecurity training met certificaat

Onze jaarlijkse grote cybersecurity training biedt medewerkers uitgebreide kennis over onderwerpen zoals cyberdreigingen, veilig wachtwoordbeheer en Social Engineering. Na afronding van de toets ontvangen deelnemers een certificaat.

Maandelijkse trainingen met actuele onderwerpen

Elke maand ontvangen medewerkers korte trainingen over de actuele cybersecurity onderwerpen. In de trainingen geven we voorbeeldsituaties, herkenningspunten en tips.  Deze trainingen komen in ons eigen ontwikkelde e-learning platform te staan.

E learning icoon
Phishing simulaties icoon

Phishing simulaties

Onze phishing simulaties stellen medewerkers bloot aan nep-phishing-e-mails om hun vermogen om deze aanvallen te herkennen en te vermijden te testen. Feedback wordt verstrekt om hun bewustzijn en reactie te verbeteren. Dit versterkt onze verdediging tegen phishing aanvallen.

Veelgestelde vragen

Cybersecurity-bewustwording is belangrijk omdat het mensen in uw organisatie helpt om te weten hoe ze zichzelf en het bedrijf online kunnen beschermen.

De medewerkers krijgen in de trainingen de volgende punten te leren:

  • Wat is het
  • Wat zijn de gevaren
  • Hoe kan ik het herkennen
  • Wat kan ik er tegen doen

Dit doen wij door middel van voorbeelden, tips, video uitleg en nog veel meer.

Phishing-simulaties zijn oefeningen waarbij neppe phishing-e-mails worden gebruikt om te testen hoe goed mensen phishing-aanvallen kunnen herkennen. Ze zijn belangrijk omdat ze de bewustwording vergroten en helpen om medewerkers te trainen in het herkennen van echte phishing-pogingen.