24/7 Support add-on 

Thijmen support afdeling

DesktopToWork

24/7 Support

V.A. €49,- per maand

Onze 24/7 live telefonische IT-ondersteuning staat altijd paraat, zelfs voor dringende situaties die niet kunnen wachten. In tegenstelling tot onze normale ondersteuning, die alleen beschikbaar is tijdens kantooruren van 07:00 tot 18:00, zijn wij 24/7 beschikbaar, ook ‘s nachts en in het weekend, om onmiddellijk te reageren op Prio 1-tickets. Hierdoor behoren downtime en vertragingen als gevolg van technische problemen tot het verleden. Met onze 24/7 ondersteuning draaien jouw IT-systemen altijd soepel, ongeacht het tijdstip.

Voordelen

Oranje vinkje dtw (2)

Directe Respons

Onmiddellijke respons, ongeacht het tijdstip.

Oranje vinkje dtw (2)

Minimale Downtime

Minder stilstand, meer productiviteit.

Oranje vinkje dtw (2)

Deskundige Probleemoplossing

Snel en vakkundig herstel van jouw IT-problemen.

DesktopToWork 24/7 Support omvat

Telefoonnummer icoon

Vast Telefoonnummer

We bieden een vast telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment, dag en nacht, direct contact kunt opnemen met onze IT-ondersteuningsexperts.

24/7 Live Ondersteuning bij Prio 1 Tickets

Onze 24/7 ondersteuning richt zich specifiek op Prio 1-tickets, wat betekent dat we onmiddellijk reageren op kritieke problemen die niet kunnen wachten. Onze deskundige teams staan altijd paraat om deze issues aan te pakken, ongeacht het tijdstip.

247 support icoon

Veelgestelde vragen

24/7 IT-ondersteuning is een dienst die technische hulp en oplossingen biedt voor computer- en IT-gerelateerde problemen, ongeacht het tijdstip. Het zorgt ervoor dat bedrijven altijd toegang hebben tot deskundige hulp, zelfs buiten normale kantooruren.

24/7 IT-ondersteuning is essentieel omdat het bedrijven helpt om ongeplande downtime te minimaliseren. Het biedt ook een stukje rust, wetende dat er deskundige hulp beschikbaar is voor kritieke IT-problemen, zelfs tijdens de weekenden en ‘s nachts.

Prio 1-tickets zijn van het hoogste belang en vereisen onmiddellijke actie. Dit zijn tickets voor urgente IT-problemen zoals ernstige serveruitval en beveiligingsinbreuken die niet kunnen wachten. We lossen ze direct op om de impact op uw bedrijfsvoering te minimaliseren.