Over ons

Sinds 2011 geloven wij dat ICT in een continue veranderde wereld eenvoudiger kan.

 

Ontmoet onze medewerkers

Waarom komen wij ’s ochtends ons bed uit?

DesktoptoWork gelooft dat ICT in een continue veranderde wereld simpeler kan. ICT systemen moeten altijd werken als middel, zodat ondernemers en mederwerkers worden ontzorgd. Op deze manier kan de hele organisatie zich focussen op zijn eigen werkzaamheid. Plaats-, tijd-, en apparaat onafhankelijk werken kan mensen in staat stellen om productiever en gelukkiger te zijn. Van iets bijzonders iets gewoons maken, of van iets gewoons iets bijzonders maken.

Klanten over ons
Koffie

Aangenaam. Wij zijn er voor jou!

Neem contact op

Certificaten DesktopToWork

Wij van DesktopToWork zijn in het bezit van enkele certificaten waar wij trots op zijn. Zowel certificaten die wij vanuit onze leveranciers hebben gekregen als het ISAE3402 gecertificaat. Met deze internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging kunnen wij een maximaal beveiligd platform garanderen. Om deze status te behouden krijgen wij elk jaar een audit van een onafhankelijke partij.

Desktoptowork partner critix
Desktoptowork ISAE 3402 certified
Desktoptowork Microsoft CSP Tier-1
Desktoptowork Microsoft CSP Tier-1
Desktoptowork Microsoft CSP Tier-1
Desktoptowork Microsoft CSP Tier-1

Certificaten Datacenter

Wij vinden continuiteit en veiligheid erg belangrijk. Dat is dan ook de reden dat wij onze servers in datacenters hebben staan die onderstaande ISO certificeringen hebben behaald.

ISO9001
ISO50001
ISO27001
ISO14001

Feedback van klanten

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!