Kennis

Telefonie

  • Bespaar 60%
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • Overal ter wereld met VoIP
  • Geen investering noodzakelijk
Bekijk onze prijzen

Onbeperkt telefoneren met VoIP

Met VoIP kan bellen altijd en overal. Je hebt enkel een internetverbinding nodig. Zo maakt VoIP de Online Werkplek mogelijk en zorgt het voor zowel productiviteit als tevredenheid.Beter werken en beter leven. Weet je nog wel?

Wat is VoIP?

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Zoals het woord eigenlijk al aangeeft bel je via VoIP over het internet. Je hebt dus geen telefooncentrale meer nodig, omdat de VoIP centrale zich al in de cloud bevindt. Hierdoor hoef je ook geen grote investeringen te doen. Je kan gewoon kosteloos online bellen en doorschakelen naar andere apparaten. Je bent constant bereikbaar, want via VoIP verhuist de telefonie gewoon met jou mee.

VoIP bij DesktopToWork.

Volgens DesktopToWork is VoIP een noodzakelijk instrument om de Online Werkplek alle slaagkansen te geven. Wij geloven namelijk in een wereld waarin bedrijven niet zelf hoeven te investeren in dure telefooncentrales. Daarom bieden wij VoIP telefonie aan voor een vaste prijs per gebruiker, per maand. Uiteraard is het volledig flexibel in te richten en eenvoudig schaalbaar.

Daarnaast weten wij dat je nu eenmaal niet overal over een goede wificonnectie beschikt. Daarom bieden wij ook mobiele abonnementen aan! Hiermee kan je met databundels kosteloos in contact komen met jouw collega’s, waar in Europa je je ook bevindt. VoIP bij DesktopToWork? Dat is inderdaad heel logisch!

Bereikbaar, waar je ook bent met VoIP.

VoIP telefonie resulteert in een besparing tot 60%. Wij hebben een aantal kant-en-klare pakketten opgesteld waar VoIP inbegrepen zit.

De voordelen van VoIP telefonie

Wat zijn de voordelen van VoIP?

Bespaar tot wel 60%

Eenvoudig schaalbaar

Zeer Gebruiksvriendelijk

Overal ter wereld met VoIP

Geen investering noodzakelijk

4 bouwstenen

De 4 bouwstenen van Telefonie

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.