Kennis

Online Werkplek

Wat is een Online Werkplek?

Bekijk onze prijzen

De Online Werkplek van DesktopToWork

Werken in de cloud. Het nieuwe werken. The modern workspace.

Drie omschrijvingen die in essentie eigenlijk allemaal hetzelfde willen zeggen. Verwarrend? Soms wel. Daarom houden wij het ook gewoon op de online werkplek. Het is een plek waar jij jouw dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Een plek in de cloud, waar gegevens veilig staan. Super eenvoudig en zonder gedoe, zoals je van een online werkplek mag verwachten.

online werkplek

Wat is een Online Werkplek?

Met een Online Werkplek krijg je toegang tot al jouw applicaties, bestanden en email op een veilige manier. Zo heb je altijd je digitale werkomgeving bij de hand. Alles wat je doet, wordt veilig en online opgeslagen. Om te kunnen werken in de cloud is het belangrijk dat alle applicaties snel en toegankelijk zijn. Bij DesktopToWork weten we dat als geen ander, daarom gebruiken wij de meest recente technologieën. Zo staat alle software in een veilige omgeving en is deze ten alle tijden veilig benaderbaar.

De Online Werkplek zorgt voor continuïteit en verschilt weinig van jouw Windows werkplek. De Online Werkplek draait op krachtige en goed beveiligde servers. Zo functioneert alles razendsnel en hoef je niet langer te investeren in hardware en onderhoud. Daarnaast is deze altijd toegankelijk, zodat medewerkers overal en altijd kunnen inloggen. Werk op afstand en blijf productief, ideaal toch?

6 kernmerken

De 6 kernmerken van de Online Werkplek

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?