Kennis

Microsoft 365

  • Gegarandeerde uptime
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Support inbegrepen
  • Overal ter wereld
  • Heldere kosten

Microsoft Office 365

Combineer het gemak van Office-toepassingen met bestandsopslag en het werken in de cloud. Efficiënt online kunnen werken met Microsoft 365.

Microsoft 365

Wat is Office 365 voor bedrijven?

Office 365 is uitgegroeid tot jouw digitaal kantoor waarmee je werkt, vergadert en plant. Office 365 Zakelijk is dan ook het verlengde van het nieuwe werken. Via Office 365 voor bedrijven werk je in de cloud, sla je op in jouw eigen Onedrive, zet je teamsites op en houd je online videovergaderingen. Het is dan ook meer dan alleen een digitale werkplaats. Het is een levendige hub waar de samenwerking wordt verbeterd. Je managet je bedrijf efficiënter dan ooit en daar zijn wij van DesktopToWork gek op.

Wat is inbegrepen in Office 365 Zakelijk?

Lang niet elk bedrijf heeft alle functionaliteiten nodig, daarom betaal je enkel voor wat je wél nodig hebt. De prijzen van de Office 365 Bedrijven variëren sterk, net zoals de mogelijkheden. Je ontvangt bijvoorbeeld alleen de zakelijke services en de maildiensten. De Office-toepassingen zoals Word en Excel zijn dan niet in het pakket inbegrepen. Als je kiest voor het pakket Office 365 Bedrijf, dan zullen deze toepassingen wel in jouw pakket zitten. Het uitgebreidere pakket, Premium Microsoft Office 365 voor bedrijven, voegt daar dan weer andere services aan toe, zoals Microsoft Teams en SharePoint.

Verhoog jouw productiviteit en werk samen in Microsoft 365 Zakelijk.

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

De vijf voordelen van Microsoft Office 365

Wat zijn de voordelen van Microsoft Office 365?

Gegarandeerd 99,9% van uptime

Eenvoudig schaalbaar

Support inbegrepen

Overal ter wereld met Office 365

Heldere kosten

Kosten Office 365 Zakelijk.

Office 365 zakelijk, laten we eerst vergelijken. Bij DesktopToWork kan je de verschillende pakketten kosteloos uitproberen. Zo kan je de uiteenlopende formules van Office 365 Zakelijk vergelijken. Wij komen dan ook graag even bij jou langs. Samen Office 365 Zakelijk vergelijken? Graag! DesktopToWork is namelijk jouw partner voor Zakelijk Office 365.

Vraag adviesgesprek aan

Office 365 back-up.

Als je ervoor kiest om als bedrijf voor om data en e-mail in de O365 cloud op te slaan, is het van belang om een goede back-up te maken. In het geval van een onbewuste of zelfs bewuste verwijdering van data is deze namelijk echt weg. Hierom is het verstandig om de data op een andere locatie op te slaan. Microsoft O365 back-up maakt automatisch een back-up van Office 365 e-mail, agenda’s en bestanden opgeslagen in OneDrive. De back-up wordt dagelijks gemaakt. Als data verwijderd of corrupt is geraakt kun je direct de back-up terugzetten en weer direct aan het werk gaan. Hoe betrouwbaar is dat?!

4 punten

De 4 punten van e-mailarchivering

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

De Online Werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?