Kennis

Infra Hosting & Domein

  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
Bekijk onze prijzen

De hostingdiensten van DesktopToWork

De online belevenis gaat langs verschillende domeinen. Als een echte gastheer zorgen we ervoor dat je ook online vindbaar bent. Uiteraard met de beste service en beveiliging, zoals je het van ons gewend bent.

online werkplek

Bedoel je domeinhosting of webhosting?

Hosting bestaat eigenlijk uit twee componenten. Dat merk je ook als je naar een website surft. Je hebt het unieke adres waarmee je de website bereikt en je hebt de echte inhoud ervan. We maken de onderverdeling tussen domeinhosting enerzijds en webhosting anderzijds.

Wat is domeinhosting?

Net zoals jij een eigen naam hebt, krijgen locaties op het internet ook een benaming. We noemen het een domeinnaam. Eigenlijk verwijst zo’n domeinnaam naar een lang IP-adres boordevol nummers en eventuele andere technische verwijzingen. Net zoals we jou zouden kunnen omschrijven aan de hand van een DNA-staal. Maar dat is uiteraard niet handig, een naam is veel eenvoudiger! Zo geldt het ook voor een domeinnaam.

Bij domeinnaam hosting zorgt DesktopToWork ervoor dat het duidelijk is waar jouw website te vinden is en waar jouw binnenkomende mails moeten worden afgeleverd. Bovendien leveren we een aantal extraatjes. Zo bieden we jou enkele cruciale tips bij het kiezen van een geschikte domeinnaam. Op aanvraag of gewoon via onze blog.

Wat is webhosting?

Domeinhosting zorgt ervoor dat we een plek op het internet makkelijk vinden. Het zijn echte wegwijzers. Webhosting gaat nog een stap verder en richt dit plaatsje ook effectief in. We zouden het met andere woorden ook website hosting kunnen noemen. Het is de locatie waar het design, de codes en de content zich bevinden. Het reserveren van dit plaatsje is cruciaal, want zonder webhosting kan je nu eenmaal geen website hebben.

Meer dan alleen webhosting

Van een goede hosting provider mag je uiteraard meer verwachten. Wij vinden dat een optimale connectiviteit belangrijk is om de online werkplek productiever dan ooit te houden. Daarom maken we graag grote sprongen. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en problemen over webhosting. Hierbij zullen onze experts meteen actie ondernemen. Zo hoef je niet te vrezen.

Wij weten ook dat Google steeds strenger wordt, terwijl online marketing steeds belangrijker wordt. Met SSL wordt jouw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat deze niet onderschept kunnen worden. Daarom regelen wij de benodigde SSL-certificaten. En zo zijn bezoekers meteen zeker van de beste kwaliteit en de opperste veiligheid. Dat staat namelijk nog steeds voorop bij ons.

Een hoogwaardig veiligheidsbeleid

Een goede website kan al snel veel geld kosten. De content is vaak ook onvervangbaar. Daarom besteden wij de grootste zorg aan onze hostingdiensten. Vooral wat de veiligheid ervan betreft. Dit doen we door te rekenen op de kracht van een slim ontworpen datacenter. We noemen het slim omdat we ook inzetten op back-ups en geografische spreiding. Zelfs een aardbeving krijgt jouw website niet klein!

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

De online werkplek maakt medewerkers productiever en enthousiaster.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?