Wat is VoIP?

Niet zo moeilijk

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Zoals het woord het eigenlijk al aangeeft bel je via VoIP over het internet. Je hebt dus geen telefooncentrale meer nodig omdat de VoIP centrale zich al in de cloud bevindt. En hierdoor hoef je ook geen grote investeringen te doen, terwijl je toch gewoon kosteloos online belt en zelfs doorschakelt naar andere apparaten. Zo ben je steeds bereikbaar, want via VoIP verhuist de telefonie gewoon met jou mee.

Bellen in browser

VoIP bij DesktopToWork

Dat is eigenlijk heel logisch.

Volgens DesktopToWork is VoIP een noodzakelijk instrument om de online werkplek alle slaagkansen te geven. Want wij geloven nu eenmaal in een wereld waarin bedrijven niet zelf hoeven te investeren in dure telefooncentrales. Wij dromen van een wereld waarbij gebruikers altijd bereikbaar zijn, zonder dat grote investeringen zich opdringen. Wij dromen graag, maar wij toveren onze dromen al even graag om tot realistische oplossingen.

Daarom bieden wij VoIP telefonie aan voor een vaste prijs per gebruiker, per maand. En uiteraard is het volledig flexibel in te richten en eenvoudig schaalbaar. Stuk voor stuk woorden waar we bij DesktopToWork enthousiast van worden. Jij toch ook?

Zoals je het van DesktopToWork gewoon gewend bent, gaan we graag een stapje verder. Ook wij weten dat je nu eenmaal niet overal over een goede wificonnectie beschikt. Daarom bieden wij ook mobiele abonnementen aan waarmee je databundels deelt en kosteloos in contact staat met jouw collega’s, waar in Europa je je ook bevindt. VoIP bij DesktopToWork? Dat is inderdaad heel logisch!

Voordelen

Wat zijn de voordelen van VoIP?

De vijf voordelen van VoIP telefonie

Overal en altijd bereikbaar

Een VoIP telefoon kent geen beperkingen. Tenzij je je ergens op een verlaten eiland bevindt zonder internet, kan je overal ter wereld met VoIP bellen. Zo ben je heerlijk flexibel en werk je waar je maar wilt. Verhuist de medewerker? Dan verhuist de VoIP telefoon gewoon met ‘m mee. Verhuist het kantoor? Dan hoeft telefonie geen extra bezorgdheid te zijn.

Voordeliger dan ooit tevoren

De praktijk leert ons dat VoIP telefonie tot 60% goedkoper is dan traditionele oplossingen. Al was het maar omdat investeringen niet noodzakelijk zijn en de gebruikers onderling gratis telefoneren. Wil jij weten hoeveel jij kan besparen met onze VoIP centrale? Dan maken wij voor jou graag de berekening. Kom even op de koffie en neem je facturen en declaraties mee.

Geen investeringen noodzakelijk

Omdat wij een VoIP centrale in de cloud voorzien, hoef je zelf geen telefooncentrale te plaatsen of op zoek te gaan naar VoIP aanbieders. Wij communiceren een heldere prijs en verzorgen de integratie. Waardoor jij niet zelf hoeft te investeren. Dat doen wij immers gewoon voor jou.

Heel gebruiksvriendelijk

Een belangrijk kenmerk van hosted VoIP is de eenvoud waarmee het zich laat gebruiken. Zo hoef je geen nieuwe bekabeling toe te voegen maar gebruikt VoIP gewoon het bestaande netwerk. Je past zelf belplannen aan en belt gewoon in je browser dankzij de handige browserplugin. En de kwaliteit? Met VoIP hoef je de oorzaak van een krakende telefoonlijn niet langer uit te dokteren. De geluidskwaliteit is immers constant en ligt vele malen hoger dan deze van de klassieke telefoonlijn. En dat voor een extra lage prijs!

Eenvoudig schaalbaar

Omdat je niet tegen de grenzen van bekabeling en de maximale capaciteiten van een telefooncentrale hoeft aan te lopen, kan VoIP een onbeperkt aantal gesprekken aan. Tegelijkertijd. Hierdoor is zowel uitbreiding als inkrimping kinderspel. Dat maakt van VoIP het schoolvoorbeeld van schaalbaarheid, maar ook van flexibiliteit.

Plug & Play belplan

Uiterst flexibel telefoneren

Stel jouw eigen plug & play-belplan in.

Via het VoIP-platform stel je zelf een belplan in. Zo kies je waar inkomende gesprekken worden afgeleverd. Dit kan bij een VoIP-gebruiker zijn, maar ook op een mobiel of bij een belgroep. Via het belplan stel je eveneens in wat er moet gebeuren indien de rinkeltijd al te lang oploopt. En zo zorg je ervoor dat de telefoontjes steeds op de juiste plek terechtkomen. Te ingewikkeld? Dan configureren wij het belplan voor jou. Want service staat ons op het lijf geschreven.

Bellen in browser

Met één klik bellen

Gebruik de browserplugin voor Chrome en Firefox.

Dankzij de browserplugin voor Chrome en Firefox is het nóg prettiger werken. Door de klik-en-belknop toe te voegen spreek je razendsnel met een collega. Uiteraard ga je eerst even na of hij al dan niet in gesprek is. Zo hoef je nooit aan te sluiten in de virtuele wachtrij. Hiernaast kan je ook eenvoudig schakelen tussen verschillende toestellen en werkplekken om jouw eigen bereikbaarheid te configureren. En dan vraag je jouw collega toch gewoon om je op een minder druk moment eventjes terug te bellen? Dat vindt hij vast net zo fijn.

Statistieken

Krijg inzicht in het belgedrag

Raadpleeg de statistieken.

Heb jij al inzicht in het belgedrag van jouw onderneming? Met VoIP telefonie wordt het mogelijk! Zo ontvang je uitgebreide statistieken waaruit al snel blijkt waar de dienstverlening het al dan niet laat afweten. Meten is weten en zo weet je dan ook waar je kan optimaliseren. Blijf je toch met een aantal praktische vragen kampen? Dan staat ons supportteam steeds voor jou klaar. Zo verbeteren we samen de bereikbaarheid van jouw bedrijf.

Webhooks

Combineer VoIP telefonie

En maximaliseer de mogelijkheden.

VoIP telefonie laat zich eenvoudig combineren. Zo koppel je het gewoon aan jouw CRM en meet je gesprekken in Google Analytics. Een gesprek gemist? Dan ontvang je toch gewoon een mailtje! De mogelijkheden zijn eindeloos en ook maatwerk is mogelijk. Onze specialisten helpen je graag verder. Uiteraard inclusief hun vertrouwde glimlach.

Apps

Maak gebruik van de Vialer app

Zowel voor iOS als Android.

Met de Vialer app bel je mobiel met het zakelijk telefoonnummer. Niet alleen oogt dat professioneler, maar bovendien verbeter je opnieuw de bereikbaarheid. Zo geniet je van een optimale vrijheid, ook zonder een vaste werkplek. De Vialer app is gewoon te vinden in de Store en verkrijgbaar voor zowel Android als iOS. Handig, want met de Vialer app raadpleeg je statistieken en pas je de beschikbaarheid mobiel aan.

Loopt dat niet snel in de papieren?

Nee hoor. Dat bewijzen onze voordelige tarieven.

VoIP telefonie resulteert in een besparing tot 60%. VoIP aanbieders zullen dan ook steeds voordeliger zijn dan een klassieke telefooncentrale. Toch houden zij soms alsnog de noppen van de kleren. Wij niet. Wij stelden een aantal kant-en-klare pakketten op waarin VoIP inbegrepen zit. En dit aan een helder tarief. Enkel VoIP afnemen of een pakket op maat? Neem dan gewoon even contact met ons op. Of kom even op de koffie. Dat spreekt net zo makkelijk.

Meer weten over de kosten?