Telefonie-VoIP

VoIP, ook wel bekend als digitale Telefonie, is een telefooncentrale in de Cloud waarvoor geen investering meer nodig is. Kosteloos online bellen met je collega’s en je zakelijke nummer ontvangen op je mobiele toestel behoren tot de mogelijkheden. VoIP geeft je de vrijheid die je nodig heeft. Iedereen is overal bereikbaar op de momenten dat je dit wilt zijn en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaalt je zelf waar je werkt. Met een simpele online doorschakeling, verhuist de telefonie gewoon met je mee.

Tevens levert DesktopToWork mobiele abonnementen aan organisaties. Deze abonnementen bevatten de mogelijkheid tot het delen van (data)bundels en kosteloos in contact staan met je collega’s. Uiteraard biedt ieder abonnement toegang vanuit heel Europa.

Wij geloven in een wereld waarin bedrijven geen eigen investeringen meer te hoeven te doen in ouderwetse en dure telefooncentrales en waarbij gebruikers altijd en overal bereikbaar kunnen zijn. We bieden daarom VoIP telefonie aan waarmee we telefonie aanbieden voor een vaste prijs per gebruiker, per maand dat volledig flexibel is in te richten en standaard beschikt over alle functionaliteiten die je nodig hebt. Ons telefonie product heet VOIPPA en in de onderstaande video leggen we in 90 seconden het product uit.

Voordelen VoIP

Telefoneren met VoIP zakelijk is locatie onafhankelijk. Dit betekent dat je overal ter wereld gebruik kan maken van je online VoIP zakelijk account. Op deze manier ben je flexibeler dan ooit. Jij en je collega’s zijn te allen tijde vrij om te werken op een plek naar keuze. Wanneer er sprake is van een verhuizing, dan neem je de werkplekken gemakkelijk met je mee.

Met VoIP zakelijk wordt telefoneren voordeliger dan ooit. Doorgaans bespaart men 40% tot 60% op de belkosten met VoIP. Daarbij bellen VoIP gebruikers onderling gratis.

VoIP toestellen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt, naast de gebruikelijke telefonieopties, ook gebruik maken van extra functionaliteiten. Met VoIP is de geluidskwaliteit vele malen hoger dan die van een standaard telefoonlijn. Nieuwe of extra bekabeling is niet langer nodig. Er wordt gewoon gebruikt gemaakt van het bestaande netwerk.

Met VoIP kan praktisch een onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat bij uitbreiding (of inkrimping) de telefonie simpelweg met je meebeweegt. VoIP zorgt voor schaalbaarheid, onbeperkte capaciteit en flexibiliteit binnen uw onderneming.

Plug & Play belplan

Een plug & play belplan

Op het VoIP platform kun je belplannen naar wens instellen en zelf aanpassen hoe de inkomende gesprekken moeten worden afgeleverd. Zo komt ieder telefoontje op het juiste moment op de juiste plek terecht.

Bellen in browser

Bellen met één klik in je browser

Door de browserplugin voor Firefox en Chrome kun je een stuk prettiger werken. Met de klik-en-bel knop in de browser kan elk zichtbaar telefoonnummer met één klik worden gebeld. In de plugin kan de beschikbaarheid eenvoudig worden aangepast, waardoor je sneller kunt schakelen tussen een bureautoestel, mobiele telefoon of andere werkplek. Nog meer handige opties: in het menu wordt getoond welke collega’s in gesprek zijn of gebeld worden. Indien je gebruik maakt van wachtrijen, staat er hoeveel mensen er in de wacht staan.

Statistieken

Uitgebreide statistieken

Met onze VoIP oplossing geven we je waardevol inzicht in het belgedrag. De statistieken laten precies zien waar de dienstverlening kan worden geoptimaliseerd. Zo verbeteren we samen de bereikbaarheid van je bedrijf.

Webhooks

Slimme webhooks

De VoIP telefonie is uitstekend te combineren. Koppel het met CRM, meet gesprekken door in Google Analytics, ontvang een mailtje bij een gemist gesprek of laat een URL voor slimme extra’s aanroepen in een belplan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Apps

App voor iOS en Android

Dankzij de Vialer app zijn klanten niet meer gebonden aan een vaste werkplek. Door middel van deze handige app laat je je klanten met hun eigen smartphone uitgaand bellen en gesprekken beantwoorden met hun zakelijke telefoonnummer. Naast dat dit professioneler oogt dan een mobiel nummer, verhoog je hiermee de bereikbaarheid van je klanten en geef je ze volledige vrijheid. In de app kunnen daarnaast het belplan en de beschikbaarheid worden aangepast en statistieken worden geraadpleegd.

Prijzen VoIP

De VoIP oplossingen van DesktopToWork bieden ieder bedrijf een passende invulling. Om het voor je gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaardpakketten samengesteld waaruit je een keuze kunt maken. Wil je een pakket op maat, neem dan contact met ons op.

Meer weten over de kosten?