Network

Wat is hosting?

Bedoel je domeinhosting of webhosting?

Hosting bestaat eigenlijk uit twee componenten. Dat merk je ook indien je naar een website surft. Enerzijds heb je het unieke adres waarmee je de website bereikt, anderzijds heb je de echte inhoud ervan. We maken dan ook de onderverdeling tussen domeinhosting enerzijds en webhosting anderzijds.

Wat is domeinhosting? Net zoals jij een eigen naam hebt, krijgen locaties op het internet ook een benaming. We noemen het een domeinnaam. Eigenlijk verwijst zo’n domeinnaam naar een lang IP-adres boordevol nummers en eventuele andere technische verwijzingen. Net zoals we jou zouden kunnen omschrijven aan de hand van een DNA-staal. Maar dat is uiteraard niet zo handig. Een naam is veel eenvoudiger! Zo geldt het ook voor een domeinnaam.

Bij domeinnaam hosting zorgt DesktopToWork ervoor dat het duidelijk is waar jouw website te vinden is en waar jouw binnenkomende mails moeten worden afgeleverd. Maar bovendien leveren we ook een aantal extraatjes. Zo bieden we jou enkele cruciale tips bij het kiezen van een geschikte domeinnaam. Op aanvraag of gewoon via onze blog. Maar bovenal steeds to the point.

Wat is webhosting? Domeinhosting zorgt er dus voor dat we een plaatsje op het internet makkelijk vinden. Het zijn echte wegwijzers. Webhosting gaat nog een stap verder en richt dit plaatsje ook effectief in. We zouden het met andere woorden ook website hosting kunnen noemen. Het is de locatie waar het design, de codes en de content zich bevinden. Het reserveren van dit plaatsje is cruciaal, want zonder webhosting kan je nu eenmaal geen website hebben.

Kwaliteit

Meer dan alleen webhosting

Voor de beste bereikbaarheid.

Van een goede hosting provider mag je uiteraard meer verwachten. En omdat wij menen dat een optimale connectiviteit cruciaal is om de online werkplek tot realiteit te verheffen, maken we graag bokkesprongen. Wij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en problemen omtrent webhosting, waarna onze experts meteen actie ondernemen. Zo hoef je downtime niet te vrezen.

Maar wij weten ook dat Google steeds strenger wordt, terwijl online marketing hoge ogen gooit. Dat SSL-certificaten jouw zoekresultaten een kleine boost bezorgen, las je waarschijnlijk eerder al. Daarom regelen wij de benodigde SSL-certificaten. En zo zijn bezoekers meteen zeker van de beste kwaliteit en de opperste veiligheid. Want dat staat inderdaad nog steeds voorop. Ook bij DesktopToWork.

Wi-Fi

Een hoogwaardig veiligheidsbeleid

Zowel fysiek als digitaal.

Een goede website kan al snel een klein fortuin kosten. En ook de content is vaak onvervangbaar. Daarom besteden wij de grootste zorg aan onze hostingdiensten. Vooral wat de veiligheid ervan betreft.

Dit doen we door te rekenen op de kracht van een slim ontworpen datacenter. Doordat indringers en het noodlot jouw website niet mogen aantasten. We noemen het slim omdat we eveneens inzetten op back-ups en geografische spreiding. Zelfs een aardbeving krijgt jouw website niet klein.

Digitaal zijn het dan weer firewalls die de toegang filteren. En uiteraard configureren we ze graag in functie van jouw beveiligingsbeleid. Ongewenste bezoekers worden al aan de digitale poort tegengehouden en softwarematige firewalls worden voortdurend geüpdatet, doordat ze op de nieuwste technologie mogen rekenen. Het verkeer versleutelen we en de SSL-certificaten tonen dat met een onafhankelijke digitale handtekening aan.

Heeft jouw website extra zorg nodig? Dan leggen we graag uit hoe we potentiële indringers op afstand houden. Een aanpak op maat is ons niet vreemd. Want dat is het respect dat jouw digitale investering hoort te krijgen.

Natuurlijk wil jij dat wij een zware wissel trekken. En daarom is dat ook gewoon wat wij doen. Elke dag opnieuw.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!