Een abonnement op veiligheid.

Ons zakelijk leven vindt steeds vaker online plaats. Digitaal (net)werken biedt echter niet alleen gemak, maar brengt ook risico's met zich mee.


Optimale Beveiliging

Een abonnement op veiligheid, wat betekent dat?

Informatiebeveiliging en Cyberveiligheid.

Ons zakelijk leven vindt steeds vaker online plaats. We bankieren online, betalen digitaal, streamen muziek en hebben toegang tot allerlei online-applicaties en data. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder internet. Digitaal (net)werken biedt echter niet alleen gemak, maar brengt ook risico's met zich mee.

De online wereld trekt criminelen, hackers en ook verveelde onruststokers aan. Zij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om jou en je organisatie te beroven, je identiteit te stelen, fraude te plegen, of willen je gewoon in verlegenheid brengen. Daarom is digitale informatiebeveiliging en cyberveiligheid van het grootste belang.

DesktopToWork helpt organisaties hun informatiebeveiliging en cyberveiligheid te vergroten. Met behulp van een gedegen aanpak onderzoeken en analyseren we digitale kwetsbaarheden. Door middel van de juiste software tools en geavanceerde kennis met betrekking tot cyber bedreigingen, bestrijden we potentiële gevaren.

Op deze pagina gaan we aandachtig in op netwerkprotectie, deviceprotectie, Microsoft 365 protectie, educatie en cyber risk verzekering.

Netwerkprotectie

Netwerkprotectie

Het belang van beveiligde netwerken.

Netwerk beveiliging (ook wel edge-security genoemd) controleert webverkeer, identificeert geautoriseerde gebruikers, blokkeert ongeautoriseerde toegang en beschermt tegen virussen en malware van de nieuwste generaties. Firewalls bestaan al jaren en zijn van essentieel belang voor de beveiliging van een zakelijke omgeving. Een next-gen firewall is een ontzettend nuttig apparaat om ongewenste gebruikers en netwerk bedreigingen buiten de deur te houden.

Er zijn heel wat onderdelen van een netwerk die bedreigingen kunnen voorkomen, zoals malware en ongeautoriseerde toegang. Bijvoorbeeld een firewall van de volgende generatie die netwerkpakketten intelligent inspecteert. De nieuwe generatie netwerkapparatuur kan ook worden gebruikt om verkeer te blokkeren op basis van het inkomend verkeer uit het land van herkomst of het uitgaand verkeer naar het land van bestemming. En denk aan inbraakpreventie, ofwel intrusion detection & prevention (IPS). Hiermee kan je gemakkelijk regels instellen voor het internetverkeer.

Alleen blokkeren van malware is niet voldoende. Het is net zo belangrijk om een zo'n compleet mogelijk beeld te verkrijgen van je totale netwerkverkeer. Advanced Malware Protection (AMP) zorgt hiervoor. Het checkt direct elk gedownload bestand in een malware database en blokkeert automatisch reeds bekende bedreigingen. Het in de AMP geïntegreerde Threat Grid analyseert watold de potentiële malware doet op het netwerk en vertaalt dit naar voor mensen leesbare rapporten.