Network

Net werken met geschikte netwerken

Een woordgrapje. Maar toch zijn we heel serieus.

Sommigen zetten de overstap naar de online werkplek omdat alles sneller zou verlopen. Omdat de snelheid hen beter zou bevallen. Maar indien het probleem voornamelijk de connectiviteit betreft, zal de online desktop slechts een gedeeltelijke oplossing bieden.

Wij weten dat een goede connectiviteit cruciaal is om online te werken. Daarom brengen wij graag de beperkingen van jouw netwerk in kaart en maken wij de vergelijking met de organisatiebehoefte. Zo hebben we steeds een geschikte netwerkoplossing binnen handbereik. En zo timmeren we vanaf de basis aan een verbeterde connectiviteit.

DesktopToWork claimt een intermediaire rol waarbij we denken in oplossingen en niet in verkoperspraatjes. Onverbloemd advies en steeds de beste acties, dat is wat je van DesktopToWork mag verwachten. Want wij doen alles voor een goede connectiviteit. Enkel zo maken we de online werkplek mogelijk.

Kwaliteit

Optimaliseren van bestaande netwerken

Omdat alleen het beste resultaat voldoende is.

Nee, soms hoeven we niet terug te grijpen tot glasvezelbekabeling om netwerkproblemen op te lossen. Vaak merken we dat de kwelduivel veel subtieler is. Zo gebeurt het dat klanten de bandbreedte onvoldoende contoleren en dat machines en gebruikers op eigen houtje updates uitvoeren en zaken downloaden. Binnen een goed zakelijk netwerk waar alle gebruikers en toestellen voortdurend van elkaar afhankelijk zijn, kan dat niet zomaar. Daarom investeren wij in netwerkoptimalisatie en dit zowel wat soft- als hardware betreft. Jij toch ook?

Denk onder andere aan een slimme netwerk switch waardoor we zonder snelheidsverlies meerdere netwerkaansluitingen aanbieden. Een eenvoudig voorbeeld van hoe onze hardware oplossingen garanderen dat je de bandbreedte optimaal onder controle houdt. Eenvoudig, maar toch een ideaal hulpmiddel om de connectiviteit op peil te houden.

Tot slot zijn wij niet verbonden aan één internetprovider. Hierdoor kunnen wij 100% neutraal zakelijk internet vergelijken en kiezen we steeds de best passende internetproviders. Niet alleen op vlak van bandbreedte en internetsnelheden, maar ook wat de prijs betreft. Op die manier timmeren we zowel aan een betere connectiviteit als aan een goedkopere ICT-factuur. Dubbel win!

Wi-Fi

Een zakelijk wifi-netwerk dat werkt

Ook zonder kabeltjes online werken.

Een goed zakelijk wifi-netwerk is net zo handig. Niet alleen voor jouw medewerkers die plaatsnemen aan de flexibele werkplaats, maar ook voor bezoekers en gasten. Toch is het aanleggen van een betrouwbaar, veilig en betaalbaar zakelijk wifi-netwerk niet zo eenvoudig. En dat lijkt men soms wel eens te vergeten.

Omdat we overal in het gebouw online willen gaan. Omdat we verschillende toestellen gebruiken. Omdat we lang niet alle toestellen kunnen controleren. Omdat bovenal een goede connectiviteit nu eenmaal cruciaal is. Om dat alles schroeven wij de draadloze connectiviteit graag op.

Wij gaan steeds van start met een uitgebreid onderzoek. Hierbij brengen we de specifieke gebruikerswensen in kaart, maar voeren we ook metingen uit. Dankzij dergelijke metingen weten we niet alleen welke access point we nodig hebben, maar hebben we het ook over aantallen en leren we meer over de plaatsing van de hardware. Een oplossing op maat is het logische resultaat.

Klaar? Dan installeren onze gecertificeerde medewerkers de best geschikte hardware producten. En tot slot voeren we nog even enkele tests uit om na te gaan of alles naar behoren werkt. Zo kan je meteen online aan het werk.

Optimale Beveiliging

Wij verzorgen de veiligheid van jouw netwerk

Een onkreukbare connectiviteit. Dag in, dag uit.

Zowel het bekabelde netwerk als het zakelijk wifi-netwerk hebben nood aan een goede bescherming. Omdat privacygevoelige informatie nu eenmaal niet zomaar van onder de pet mag komen richten wij jouw zakelijk wifi-netwerk conform de striktste beveiligingseisen in. Maar daarom worden ook alle updates voortdurend uitgevoerd. Het vormt dé garantie voor beveiliging op het hoogste niveau. En enkel dat is voor ons voldoende.

Wil je een veilig draadloos netwerk aanbieden dat ook voor bezoekers toegankelijk is? Dan vertrouwen wij op de kracht van de Cisco Meraki access point. Het is immers voorzien van verregaande beveiligingsfuncties zoals AES-encryptie en een WPA2-firewall. Door de geïntegreerde VPN-mogelijkheden kunnen ook thuiswerkers veilig op het netwerk inloggen. En zo hebben we altijd wel een veilige netwerkoplossing beschikbaar.

Want veilig werken is nu eenmaal cruciaal om beter te werken. Daarom verzorgen wij elke dag opnieuw de beveiliging van jouw zakelijk internet. Ook een veilige connectiviteit vormt nu eenmaal de basis voor een opperste flexibiliteit.

Wi-Fi

Ontdek de kracht van managed wifi

En bereik jouw doelgroep nog beter.

Dankzij managed wifi bereik je jouw doelgroep nog efficiënter. Zo laat je gasten inloggen via een portaalpagina of inchecken via Facebook. Uiteraard wordt hun toestemming gevraagd indien er persoonsgegevens worden verwerkt. Zo hoeft de AVG geen spelbreker te zijn terwijl je toch jouw lopende promoties al dan niet gepersonaliseerd in de kijker mag zetten.

Tot slot helpt het wifi-netwerk ook om een aantal interessante gegevens te verzamelen. Heatmaps tonen bijvoorbeeld de bezoekersdensiteit aan, geven piekmomenten weer en kunnen zelfs verbanden leggen met openingsuren en lopende promoties. Dergelijke heatmaps helpen met andere woorden zakelijke doelstellingen te bereiken. Omdat connectiviteit nu eenmaal mensen met elkaar in verbinding brengt.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!