Connectiviteit

Flexibiliteit op het gebied van werken is inmiddels een wettelijk recht. Altijd en overal ter wereld aan de slag kunnen geeft ons meer rust en ruimte om de dingen te kunnen doen die wij willen in ons leven. Niet voor niks hebben software giganten pakkende one-liners zoals: ‘Work is not a place!’.

DesktopToWork snapt daarom dat goede verbindingen belangrijk zijn om goed online te kunnen werken. Mede hierdoor zijn wij in staat in deze verbindingen op basis van de benodigde behoefte aan de organisatie te leveren. Gaat het om DSL of om glasvezel, DesktopToWork fungeert als intermediar voor de verbinding die je nodig hebt tegen zeer concurrerende prijzen.

Een goede verbinding is de ene kant, maar fatsoenlijk management behoord aan de andere kant. We zien vaak dat organisaties verbindingen hebben met een uitstekende hoeveelheid bandbreedte, maar toch zijn ze niet tevreden over de snelheid. Vaak ligt dit aan het feit dat de hoeveelheid bandbreedte niet goed wordt gecontroleerd. Het kan zijn dat machines in het netwerk ongevraagd allerlei updates binnenhalen, of dat gebruikers (ongemerkt) zaken downloaden. Door het toepassen van een hardware oplossing die in staat is om het bandbreedte gebruik optimaal te controleren zullen gebruikers een betere performance ervaren.

Wi-Fi

Wi-Fi

Wil je graag een WiFi-netwerk voor jouw medewerkers en gasten, maar hoe verzorg je nu gratis toegang tot zo’n verbinding, zodat zij zich met hun mobiele apparaten eenvoudig met het internet kunnen verbinden? Het is een hele uitdaging om een betrouwbaar, veilig en betaalbaar WIFI netwerk aan te leggen. De steeds toenemende vraag vanuit de business vereist echter dat hier een adequate oplossing voor komt. De DesktopToWork WIFI dienstverlening is dé oplossing voor bedrijven en instellingen die een zorgeloos, veilig en betrouwbaar WIFI netwerk willen.

Optimale Beveiliging

Optimale beveiliging

Op het gebied van zekerheid speelt ook de beveiliging van een (draadloos) netwerk een cruciale rol. Privacygevoelige informatie moet immers alleen binnen jouw organisatie blijven! Met een goede WIFI dienst hoef jij je geen zorgen meer te maken. Het netwerk kan volgens de strengste beveiligingseisen worden ingericht en wordt consequent van updates voorzien. Dat staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Kwaliteit

Kwaliteit

Voorafgaand aan de installatie vindt een uitgebreide Site Survey plaats. Tijdens deze meting stellen we onder andere het precieze aantal WiFi AccessPoints vast dat nodig is voor de specifieke gebruikerswensen. Bovendien wordt het WaaS netwerk altijd ingericht met componenten van A-merken en staan onze gecertificeerde medewerkers garant voor een uitstekende service.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!