DesktopToWork is Gold Partner van Microsoft!

1 minuten, 35 seconden leestijd maandag 21 december 2020 Office 365 Ervaring Productiviteit Veiligheid

Microsoft Gold partner daar zijn we trots op!

De afgelopen tijd heeft DesktopToWork veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de kennis binnen het team. Wij vinden het belangrijk dat het personeel over een hoog kennis niveau beschikt, om zo onderscheidend te kunnen blijven. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit willen wij graag waarborgen voor onze klanten. Het versterken van de kennis, het harde werken van het team en het ontwikkelen van DesktopToWork heeft geloond.  

 

De afgelopen maanden hebben meerdere collega's binnen DesktopToWork certificaten behaald in verschillende vakgebieden. Microsoft certificaten vallen daar ook onder. Door het behalen van deze certificaten is DesktopToWork Gold partner van Microsoft geworden. Een super prestatie waar we als bedrijf erg trots op zijn. 

 

DesktopToWork is Gold partner van Microsoft geworden op het gebied van datacenter diensten. Dit betekent dat wij het hoogst haalbare partnership met Microsoft mogen voeren. Deze accreditatie is een erkenning van de specifieke kennis die wij hebben op het gebied van Private Cloud, Virtualisatie en management. Met deze expertise behoren wij tot de top 1 procent partners van Microsoft.  

 

Het biedt niet alleen voordelen voor DesktopToWork maar ook voor onze klanten. Als Gold partner krijgen wij toegang tot trainingen vanuit Microsoft en directe ondersteuning waar nodig is. Het zorgt er ook voor dat we nog kortere lijntjes met Microsoft hebben, waardoor we eerder op de hoogte worden gebracht van vernieuwingen. Met dit partnership en onze actuele kennis kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.  

 

Om gold partner te blijven stelt Microsoft hoge eisen. Een bedrijf moet zich blijven ontwikkelen op het gebied van Microsoft en iedere 2 jaar moeten er nieuwe certificaten worden behaald. DesktopToWork zal hard blijven werken om dit mooie partnership voort te zetten en de klanten van de meest actuele kennis te voorzien. 

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!