Kennis

Security

Download de Security brochure

Bekijk onze prijzen

Een abonnement op veiligheid

Ons zakelijk leven vindt steeds vaker online plaats. Digitaal (net)werken biedt echter niet alleen gemak, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom biedt DesktopToWork jou security.

Security

Een abonnement op veiligheid, wat betekent dat?

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder internet. De online wereld trekt criminelen, hackers en onruststokers aan. Zij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om jou en je organisatie te beroven, je identiteit te stelen of fraude te plegen.  Wij helpen de informatiebeveiliging en cyberveiligheid te vergroten van organisaties. Door middel van analyseren, onderzoeken, onze kennis en het gebruik van de juiste software tools bestrijden wij potentiële gevaren. Een abonnement op veiligheid van DesktopToWork zorgt dus voor zekerheid. Alles, zodat jij productief en zorgeloos te werk kan gaan!

Netwerkprotectie.

Netwerkbeveiliging (ook wel edge-security genoemd) controleert webverkeer, identificeert geautoriseerde gebruikers, blokkeert ongeautoriseerde toegang en beschermt tegen virussen. Firewalls bestaan al jaren en zijn van essentieel belang voor de beveiliging van een zakelijke omgeving. Dit is een bepaalde beschermtechnologie. Een next-gen firewall is een ontzettend nuttig apparaat om ongewenste gebruikers en netwerkbedreigingen buiten de deur te houden. Er zijn dus genoeg technologieën om netwerken te kunnen beschermen. Geen zorgen dus!

6 bouwstenen

Deze fundamentele componenten zijn de bouwstenen van IT beveiliging

Oplossingen

Onze oplossingen voor jouw bedrijf.

IT beveiliging op de werkvloer optimaliseren.

Trots op onze klanten

Werk beter. Leef beter.

Is het mogelijk om altijd en overal te werken?

Hoe kunnen wij onze IT kosten reduceren?

Is de IT infrastructuur te verbeteren?

Hoe beginnen we met het nieuwe werken?