Wat is de Online Desktop?

De garantie op productiviteit en tevredenheid.

Dat wij de Online Desktop als het antwoord op de dilemma’s van morgen omschrijven, heeft uiteraard een goede verklaring. De Online Desktop zorgt immers voor continuïteit en lijkt maar weinig te verschillen van jouw Windows desktop. Toch draait de Online Desktop niet langer op jouw pc, maar op een krachtige en goed beveiligde server. Zo functioneert alles razendsnel en hoef jij niet langer te investeren in hardware en onderhoud. En omdat de desktop online draait, is hij overal en altijd toegankelijk. Ongeacht waar je aan het werk hoopt te gaan.

Om te werken in de cloud is het belangrijk dat alle applicaties vlot toegankelijk zijn. Bij DesktopToWork weten we dat als geen ander. Daarom gebruiken wij de meest recente Microsoft- en Citrix-technologieën. Zo kan elk stukje software zich naar onze veilige omgeving verplaatsen.

Hoe is het gemaakt?

De 4 bouwstenen van de Online Desktop

Wij hebben geen geheimen.

Een Online Desktop van DesktopToWork bestaat standaard uit vier kerncomponenten. Noem ze gerust de vier geheime ingrediënten van de online werkplek. Maar voor jou plaatsen we ze toch duidelijk op de menukaart. Zo transparant zijn we nu eenmaal.

Hardware: De Online Desktop draait in een datacenter waar het rekent op de krachtige Enterprise hardware, te vinden op verschillende locaties. Omdat de storage backend zich baseert op de multitierarchitectuur en 100% software defined is, garanderen wij elke dag opnieuw de beste prestaties. Schromelijk technische termen? Soms kan het niet anders. Maar ze betekenen enkel dat je je over de hardware geen zorgen hoeft te maken. Zo mag jij zorgeloos focussen op jouw core business.

Software: Hoewel wij steeds opteren voor Citrix en daarnaast ook met diverse Microsoft backend servers zoals de SQL Server en de Windows server werken, zijn we toch ongemeen flexibel. Wij hebben immers de ambitie om elke applicatie in de cloud te laten werken. En soms moeten we dan maar even een kameleon zijn, waarna we ons razendsnel aanpassen en meteen servers aanbieden met een andere OS of databaseplatform. Linux of Oracle backends? Voor ons geen probleem. Eerder alles voor de hoogste ICT-eindgebruikerstevredenheid. Zoals je het van DesktopToWork gewoon gewend bent.

Veiligheid: Net omdat de Online Desktop overal bereikbaar is, weten we als geen ander dat de veiligheid cruciaal is. Daarom voorzien we steeds gepaste veiligheidsmaatregelen. Multi-Factor Authenticatie (MFA) voorzien we graag. En elk uur maken we een back-up. Zo gaan gegevens nooit verloren. Maar voor kwetsbare klanten gaan we zeker nog een stapje verder. Voor hen zetten we zelfs in op de kracht van Sharefile en Mobile Device Management (MDM). Dat is net zo veilig!

Service & support: Wij houden de servers voortdurend up-to-date en zorgen voor het beheer van jouw omgeving. Ook in de nieuwste hardware investeren we graag, zodat de gebruikerstevredenheid groeit. Hulp nodig? Onze supportdesk is tijdens de kantooruren onbeperkt bereikbaar. Maar ook via onze blogs, nieuwsbrieven en e-books scheppen wij duidelijkheid. Dat spreekt boekdelen.

Wat mag dat kosten?

Vier pakketten. Vier duidelijke prijskaartjes.

Bij DesktopToWork verschuilen we ons niet achter ingewikkelde offertes. Nee, we merken maar al te vaak dat er geen touw aan de ICT-factuur vast te knopen is. Wij gooien het daarom over een totaal andere boeg en kiezen voor één enkele factuur bestaande uit een beperkt aantal regels. En ook onze prijzen maken we gewoon openbaar. Boordevol zelfzekerheid, want wij weten dat onze Online Desktop gemiddeld tot 25% goedkoper is dan traditionele oplossingen. Ontdek nu onze vier pakketten en probeer ze kosteloos uit.

Essential

Ook in zijn meest eenvoudige vorm oogt de Online Desktop spectaculair. Zo krijgt elke gebruiker niet alleen z’n eigen Online Desktop, maar ook 5 GB dataopslag.

Hiernaast zorgen wij elk uur voor een back-up. Wel zo prettig als je niet terug hoeft naar de nachtelijke back-up.

Tot slot reken je net zoals onze andere gebruikers op onze uitgebreide support. Omdat ook een goede service nu eenmaal essentieel is.

Inclusief: incident-, asset-, order- en subscription management.

Ontdek nu wat het kost

Standard

Het standaardpakket wordt het vaakst door onze klanten gekozen. En dat mag niet verwonderen.

Zij krijgen er immers niet alleen 25 GB dataopslag bovenop, maar rekenen ook op een fikse beveiliging.

MFA (Multi-Factor Authenticatie) en een lokale virusscanner zijn bijvoorbeeld standaard aanwezig.

Hiernaast zorgen we dat de apparaten waarop medewerkers aan de slag gaan, steeds up-to-date blijven. Want ook dat is cruciaal binnen een hedendaags veiligheidsbeleid.

Ontdek nu wat het kost

Complete

Wil je niet alleen dat medewerkers overal kunnen werken maar dat ze ook voortdurend bereikbaar zijn? Dan kies je voor het pakket Complete.

Complete omdat je dan tot 100 GB dataopslag extra krijgt. Maar ook complete omdat VoIP-telefonie en een 25 GB mailbox standaard zijn inbegrepen.

Ook zonder telefoonlijn of ingewikkelde kostendeclaraties zijn medewerkers voortdurend bereikbaar. Altijd klaar voor de uitdagingen van morgen.

Ontdek nu wat het kost

Enterprise

Voor zij die de online werkplek helemaal omarmen, doen we steeds een beetje extra.

Niet alleen krijgen zij een Complete-pakket, maar bovendien mogen ze ook rekenen op de ShareFile-functionaliteit. Zo kunnen jullie bestanden veilig delen en synchroniseren.

Maar ook MAM (Mobile Application Management) is in dit pakket inbegrepen. Ideaal voor smartphone- en tabletgebruikers. Veilig ook, want met dit pakket reken je eveneens op MDM (Mobile Device Management).

Niet alleen ideaal voor grote ondernemingen, maar ook voor ondernemingen waar men actief aan de succesweg timmert. Niet voor niets houden vertegenwoordigers van de mobiele Online Desktop van DesktopToWork!

Ontdek nu wat het kost

Meer weten over de Online Desktop?

Hier vertellen wij graag over.

Wanneer het over de Online Desktop gaat, kunnen wij wel uren doorgaan. Daarom lees je er op deze website nog veel meer over. Onder andere over de veiligheid en de voordelen die aan de Online Desktop verbonden zijn, hebben we nog een en ander te vertellen.

Vertellen vinden we leuk. Communiceren vinden we leuker. En daarom komen we minstens even graag bij jou op de koffie. Dat praat zoveel eenvoudiger, toch?

Kom in contact met ons

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!