Werken met een Online Desktop

Wij geloven dat ICT een gemeengoed is, net als stroom uit de muur of het 4G netwerk om ons heen. Wij staan voor continuïteit, met onze Online Desktop is overal kunnen werken een feit, maar hoef je daarnaast ook nooit meer zorgen te maken over het vervangen van een server of de snelheid daarvan. Wij vinden dat jij als organisatie je hoort te focussen op jouw corebusiness. Simpelweg, jij doet waar jij goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn.

Waar wij goed in zijn? Wij zijn goed in het vernieuwen van de gehele ICT infrastructuur binnen jouw organisatie, met als basis Microsoft en Citrix. Wat houdt dat in voor jou? Vaste maandelijkse kosten per gebruiker per maand, overal kunnen werken, nooit meer downtime, vervangen van servers, hoge kosten en heb je een vraag dan kan je ons altijd bellen. Dat is onze dienstverlening in een notendop, graag leggen we het je nog iets beter uit.

Onze Online Desktop is een Hosted Desktop oplossing gebaseerd op de meeste recente Microsoft én Citrix technologieën. Met behulp van de meeste recente Citrix techniek zijn wij in staat om alle soorten applicaties en software te laten werken en maakt het mogelijk om flexibel te werken. Het grootste voordeel van de Online Desktop is dat werknemer het kunnen gebruiken op elk device, op elk moment van de dag. Met de Online Desktop wordt het dus mogelijk om thuis te werken, op flexwerkplekken en onderweg.

Hoe is het gemaakt?

Hoe is het gemaakt?

De kerncomponenten waaruit het platform is opgebouwd zijn de volgende:

Hardware: DesktopToWork maakt uitsluitend gebruik van Enterprise hardware verdeeld over meerdere datacenter locaties. Met behulp van dit platform kunnen we een optimale schaalbaarheid en beschikbaarheid garanderen. De storage backend is volledig software defined en maakt gebruik van multi-tiering technieken. Zo kunnen we optimale performance garanderen. De switching en connectivity backbone bestaat uit een volledige 10GB en 40GB stack.

Software: Onze Online Desktop bieden wij alleen aan met als basis Citrix. Citrix is momenteel de marktleider in het aanbieden van een desktop of applicatie met de hoogste eindgebruikers tevredenheid. Daarnaast werken wij met diverse Microsoft backend servers zoals Windows Server en SQL Server. Indien nodig kan DesktopToWork ook servers met een ander OS of database platform aanbieden zoals Linux of Oracle back-ends.

Lees verder over Virtuele Server

Voordelen

Welke voordelen biedt een Online Desktop?

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers productiever zijn, wanneer ze de ‘vrijheid’ hebben om hun eigen werkplek en werktijd te bepalen. Door middel van onze Online Desktop kun je vanaf ieder beschikbaar apparaat, van iPad tot laptop, toegang krijgen tot je eigen werkomgeving. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een goedwerkende internetverbinding. Het werken met onze Online Desktop heeft de volgende voordelen:

Transparante IT Kosten

Onze factuur bestaat nog maar uit slechts een aantal regels. Eenvoudig te begrijpen en geen verrassingen achteraf!

Een optimale gebruikers ervaring voor uw werknemers

Altijd en overal kunnen werken geeft eindgebruikers meer flexibiliteit. Dit levert een optimale gebruikers ervaring

Uw data staat veilig opgeslagen in gecertificeerde datacenters

DesktopToWork maakt enkel gebruik van ISO genormeerde datacenterlocatie en zorgt ervoor dat alle data op tenminste twee locaties staat opgeslagen

Kosten besparingen op hardware investeringen, serverruimtes en stroom

Hardware is vaak kostbaar en er wordt altijd ingekocht op een bepaalde groei. Inefficiënt en duur vinden wij. Bij DesktopToWork betaal je voor wat je gebruikt.

Onze desktop is inclusief licenties en wordt contant up-to-date gehouden

Geen gedoe meer omtrent licenties of nadenken over (Windows) updates. Onze engineers zorgen altijd voor een up-to-date platform.

Geen kosten voor het beheer van uw omgeving

Alle updates en wijzigingen aan uw platform zitten verdisconteerd in onze heldere maandkosten. Wel zo prettig!

Vijf dagen per week een helpdesk beschikbaar van 7.00 tot 18.00

Onze gecertificeerde support engineers zitten vijf dagen per week voor je klaar om je te ondersteunen. Indien gewenst kan dit zelfs worden uitgebreid naar 24x7.

Overal toegang tot uw online desktop m.b.v. internet

Work is not a Place! Zelfs via het 4G signaal vanaf een smartphone kun je prima een Online Desktop opstarten.

Altijd een up-to-date omgeving op nieuwe hardware

Onze hardware wordt voortdurend geüpgraded en naar de laatste technologieën toegebracht. Onze Online Desktop is altijd snel.

Ieder uur een volledige back-up en tot 3 maanden terug in de tijd

Wij maken geen back-up per dag, maar per uur! Wel zo prettig als je niet terug hoeft naar de nachtelijk back-up.

Een optimale performance, schaalbaarheid en flexibel in uw behoeften

De Online Desktop van DesktopToWork is altijd snel en kan u maandelijks op- en afschalen. Flexibiliteit per maand, Wel zo gemakkelijk!

De kosten van een online desktop vallen gemiddeld genomen 25% lager ten opzichte van een traditionele oplossing

Door middel van een Online Desktop bespaar je op servers en energie. Tevens hoeft er geen geld meet te worden uitgegeven aan ICT medewerkers en het updaten van systemen.

Veiligheid

Eén van onze allerbelangrijkste aspecten is Veiligheid. Alle data is daarom in beveiligde datacenters opgeslagen. Tevens kun je geen data meer verliezen bij diefstal of defect van je PC of usb-stick. Alle data staat immers opgeslagen in het datacenter en niet meer ‘lokaal’ op de PC. DesktopToWork maakt gebruik van meerdere datacenter locaties. Alle datacenters zijn gevestigd in Nederland en tevens voorzien van diverse ISO normeringen. Onder deze certificering vallen alle processen die worden gebruikt om de veiligheid van alle gegevens te waarborgen. Deze datacenters worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke keuringsinstantie.

DesktopToWork voldoet zelf aan een ISAE3402 normering en wordt hier jaarlijks door een onafhankelijk kennisbureau door ge-audit. ISAE3402 is een internationaal erkende audit norm op het gebied van diverse zaken zoals risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude.

Door de toegenomen internationale concurrentie, druk op kostenbesparingen en technologische ontwikkelingen sourcen meer organisaties processen uit. Applicaties worden voornamelijk aangeboden als SaaS oplossing die worden gehost in datacenters. Deze SaaS oplossingen worden in de meeste gevallen aangeboden vanuit een gevirtualiseerde omgeving. De organisaties die outsourcen hebben hierbij vaak beperkt inzicht in de informatiebeveiliging van service organisaties. Daarnaast eisen accountants bij outsourcing van processen die betrekking hebben op de jaarrekening zekerheid bij de juiste uitvoering van deze processen. Alle accountants in Nederland erkennen de ISAE 3402 standaard en kunnen hierop steunen voor hun jaarrekeningcontrole.

On-premisesDesktopToWork
Servers Investering in servers Inbegrepen in dienst
Opslag (storage) Investering in opslag Inbegrepen in dienst
Netwerken Investering in netwerken Inbegrepen in dienst
Vloerruimte / koeling Kosten voor ondernemer Inbegrepen in dienst
Stroom Kosten voor ondernemer Inbegrepen in dienst
Desktop licenties Kosten voor ondernemer Inbegrepen in dienst
Server licenties Investering in server licenties Inbegrepen in dienst
Onderhoud en beheer Additionele kosten, vaak op nacalculatie Inbegrepen in dienst
Service Desk Niet inbegrepen Inbegrepen in dienst
Updates en fixes Niet inbegrepen Inbegrepen in dienst
Performance Eerst goed, verslechtert als hardware ouder wordt Zeer goed, altijd nieuwe hardware
Schaalbaarheid Bedrijfsuitbreiding is lastig Zeer goed
Continuïteit Geen redundantie Zeer hoog
Flexibiliteit Klein Erg groot

Traditionele ICT vs. de Online Werkplek

In een traditionele situatie bevindt de ICT infrastructuur zich vaak binnen het pand van de ondernemer. Dit wordt ook wel on-premises genoemd. Vaak komt deze situatie voort uit een situatie in het verleden waarbij gekozen is voor een lokale ICT voorziening. Server, opslag en netwerkvoorzieningen worden zelf aangekocht en geïmplementeerd alsmede de licenties die hier bij behoren.

Bij ons bevindt de ICT infrastructuur (Servers, Storage, Netwerk) zich in één van onze beveiligde datacenters. Deze datacenters zijn speciaal ingericht voor het hosten van dit soort infrastructuren en zijn voorzien van alle nieuwe technieken. Zo zijn er meerdere internetverbindingen, stroomvoorzieningen, koelsystemen en kasten beschikbaar om de continuïteit van alle systemen te kunnen waarborgen. Daarnaast wordt infrastructuur volledig redundant uitgerust zodat al de data en applicaties te allen tijde benaderbaar zijn.

Ook alle licenties zitten inbegrepen in de abonnement dienst welke steeds per gebruiker een periode van een maand betreft. Deze licentie vorm stelt de door jou benodigde software beschikbaar en laat je alleen betalen voor de software die u ook daadwerkelijk nodig heeft.

Prijzen

Wij maken kosten transparant. Traditionele IT is voor veel organisatie onoverzichtelijk en een grote kostenpost. Met de Online Werkplek van DesktopToWork kun je snel en makkelijk besparen op kosten. Er zijn geen dure investeringen vooraf meer nodig, de werkplekken worden schaalbaar en je betaald als organisatie alleen voor wat je afneemt. DesktopToWork hanteert het Pay for Use model. Dit betekent dat wij onze dienstverlening op maandelijkse basis aanbieden. Vrijwel alle oplossingen (met uitzondering op bijvoorbeeld internetlijnen) zijn gebaseerd op een prijs per gebruiker, per maand. Deze aantallen kunnen dan ook maandelijks worden aangepast.

Meer weten over de kosten?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!