DesktopToWork gelooft dat ICT in een continue veranderende wereld eenvoudiger kan. Met behulp van nieuwe online toepassingen zoals Microsoft O365, kunnen we u helpen om altijd, overal en vanaf ieder apparaat te werken. Veiligheid, schaalbaarheid en kostenefficiënt werken staan daarbij centraal.

De volledige Office-toepassingen nu op al je pc's, Macs, Windows-tablets, iPad®- en Android™-tablets en de meeste mobiele apparaten. Elke gebruiker kan Office op vijf pc's of Macs, vijf tablets (Windows, iPad en Android) en vijf telefoons installeren.

De applicaties in het Office 365 abonnement

Office 365 biedt alle bekende office applicaties zoals je bent gewend. Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar tevens ook applicaties om mee te kunnen video bellen of beter in teams te kunnen samenwerken. Office 365 mag per gebruiker op vijf apparaten worden geactiveerd. Zo kun je dus optimaal gebruik maken van de Office applicaties op onder andere je Laptop, iPad, mobiele telefoon en zelfs je pc thuis.

E-mail en agenda's
E-mail en agenda's

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via de desktop of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

E-mail en agenda's
E-mail en agenda's

Gebruik zakelijke e-mail via een uitgebreide en vertrouwde Outlook-ervaring die toegankelijk is via de desktop of een webbrowser. Je krijgt een postvak van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB verzenden.

Bestanden opslaan en delen
Bestanden opslaan en delen

Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker 1 TB aan opslagcapaciteit in de cloud en de gegevens zijn vanaf elke locatie toegankelijk. Deel eenvoudig documenten met personen binnen en buiten je organisatie en bepaal wie welk bestand kan bekijken en bewerken.

Chat- en Skype-connectiviteit
Chat- en Skype-connectiviteit

Communiceer met andere gebruikers van Skype voor Bedrijven via chatberichten en telefoon- of videogesprekken, en laat via je onlinestatus weten of je beschikbaar bent. Deel je onlinestatus, verstuur chatberichten en telefoneer met Skype-gebruikers.

Werkomgeving met geïntegreerde chatfunctie
Werkomgeving met geïntegreerde chatfunctie

Verbind je team met Microsoft Teams in Office 365, waar je teamleden direct toegang hebben tot chats, inhoud, mensen en hulpmiddelen, kortom alles wat ze nodig hebben.

Sociaal bedrijfsnetwerk
Sociaal bedrijfsnetwerk

Met de samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer kunnen je medewerkers contact leggen met de juiste personen, onderling informatie uitwisselen en zorgen voor een goede projectcoördinatie. Zo kunnen ze meer doen in minder tijd.

Teamsites
Teamsites

Maak documenten eenvoudiger toegankelijk en makkelijker te delen met een basisopslagruimte van 1 TB plus 500 MB opslagruimte per gebruiker.

Office Online
Office Online

Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit een browser.

Werkbeheer
Werkbeheer

Met Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.

Professionele digitale storytelling
Professionele digitale storytelling

Met Sway, een nieuwe Office 365-app, kun je via je telefoon, tablet of browser moeiteloos aantrekkelijke, interactieve rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, trainingen en meer op het web maken. Sways zijn eenvoudig te delen en zien er mooi uit op elk scherm.

Zoeken en ontdekken
Zoeken en ontdekken

Blijf op de hoogte. Zoek en vind inhoud in Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Office Delve is het eerste hulpprogramma dat wordt aangestuurd door Office Graph: een verzameling geanalyseerde signalen en inzichten verkregen uit het gedrag van gebruikers en hun relatie tot inhoud, onderwerpen en contactpersonen.

Werkstroom­automatisering
Werkstroom­automatisering

Maak geautomatiseerde werkstromen tussen apps en services om meldingen te krijgen, bestanden te synchroniseren, gegevens te verzamelen en meer met Microsoft Flow; programmeren niet nodig.

Web- en mobiele app-ontwikkeling
Web- en mobiele app-ontwikkeling

Aangepaste bedrijfsapps voor het web en mobiel snel bouwen en uitgeven met PowerApps. Kies uit sjablonen of start met niets om je bedrijfsgegevens uit te breiden; programmeren niet nodig.

Microsoft Word 2016

Microsoft Word 2016

Microsoft Excel 2016

Microsoft Excel 2016

Microsoft PowerPoint 2016

Microsoft PowerPoint 2016

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft OneNote

Microsoft OneNote

Publisher

Publisher

OneDrive voor bedrijven

OneDrive voor bedrijven

Skype voor bedrijven

Skype voor bedrijven

Microsoft Access 2016

Microsoft Access 2016

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

Office 365 back-up

Office 365 back-up

Kies je er als bedrijf voor om data en e-mail in de O365 cloud op te slaan, dan is het van belang om een goede back-up te maken. In het geval van een onbewuste of zelfs bewuste verwijdering van data is deze data namelijk echt weg. Hierom is het verstandig om de data op een andere locatie te back-uppen. Deze locatie moet dan ook gescheiden zijn van Office 365 om een betere continuïteit te realiseren.

Microsoft O365 back-up maakt automatisch een back-up van Office 365 e-mail, agenda's en bestanden opgeslagen in OneDrive. De back-up wordt dagelijks gemaakt. Als data verwijderd of corrupt is geraakt kun je direct de back-up terugzetten en weer direct aan het werk gaan. Alle metadata wordt ook geback-upt waardoor ook mappenstructuren, categorieën en meer worden bewaard.

Gebruik de Office 365 back-up om gemakkelijk e-mail, agenda's en data uit OneDrive te herstellen van een willekeurig moment terug in de tijd. De back-ups worden een jaar bewaard dus verloren data kan altijd worden teruggehaald. Slimme zoek en herstel opties maken het makkelijk om specifieke items snel terug te halen en zelfs 'cross user' data verplaatsen is mogelijk .

E-mail archiving

Waarom e-mailarchivering toevoegen?

Naast een backup oplossing voor Office 365 kun je ook nog archivering van email toevoegen. Email archivering wordt met name toegepast voor compliancy en juridische kwesties. Een e-mail archief is een soort van kluis waar iedere email die is ontvangen en verstuurd ligt opgeslagen. Doordat deze kluis een soort van digitale erkentenis heeft gekregen kan de inhoud hiervan voor vele toepassingen worden gebruikt. Sommige bedrijven en bedrijfstakken hebben zelfs de verplichting om e-mail archivering toe te passen.

Voldoe aan compliance-voorschriften

E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Nooit meer e-mails kwijtraken

Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Vereenvoudig beheer met snelle geïndexeerde zoekopties

Individuele of massa-heraflevering van veilige, geëncrypteerde en gecomprimeerde e-mails, zijn slechts twee van de mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mailstromen van uw bedrijf.

Journal Archivering

Door (activiteitenrapport-) archivering op de server kunnen eindgebruikers gearchiveerde e-mails niet wijzigen. Door alle inkomende en uitgaande e-mailcommunicatie op deze wijze vast te leggen, kunnen organisaties zich houden aan de geldende regelgeving en organisatiegebonden compliance-vereisten.

Compliance en Continuïteit

Zorg ervoor dat u kunt voldoen aan alle eDiscovery- en regelingsverzoeken. Archiveer, benader en bekijk bedrijfskritische e-mails.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek

Online Werkplek

Zoek je het nieuwe werken anno nu? Je wenst overal en altijd te kunnen werken om jouw productiviteit te verhogen en te versimpelen?

Lees meer!
Office 365

Office 365

Geen eigen investeringen meer in hardware en licenties. Verlaag kosten en downtime, en verhoog de mogelijkheden en veiligheid van je e-mail. Office 365 is uiteraard inclusief support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

VoIP geeft je de vrijheid die je nodig hebt. Iedereen is overal bereikbaar en gemiste gesprekken behoren tot het verleden. Vanaf nu bepaal je zelf waar je werkt en wanneer je bereikbaar wilt zijn.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Verbinding is belangrijk! DesktopToWork levert een veilige en optimale oplossing rondom netwerken en Access Points(WiFi). We helpen je tevens bij het selecteren van een juiste internet lijn.

Lees meer!