Ooit was Office niet meer dan haar toepassingen. Een tekstverwerker, een handige spreadsheet en een tool waarmee de gekste diapresentaties boordevol animaties het levenslicht zagen. Vandaag de dag is Office 365 veel meer dan enkel dat. Het is uitgegroeid tot jouw digitaal kantoor waarmee je werkt, vergadert en plant. Office 365 Zakelijk is dan ook het verlengde van het nieuwe werken.

Via Office 365 voor bedrijven werk je in de cloud, sla je op in jouw eigen Onedrive, zet je teamsites op en houd je online videovergaderingen. Het is dan ook meer dan alleen een digitale werkplaats. Het is een levendige hub waar de samenwerking wordt verbeterd. Je managet je bedrijf efficiënter dan ooit tevoren. En daar zijn wij van DesktopToWork gek op.

Wat is inbegrepen in Microsoft Office 365 zakelijk?
Omdat lang niet elk bedrijf alle functionaliteiten nodig heeft, hoef je enkel te betalen voor wat je wél gebruikt. Daarom variëren de Office 365 Bedrijven prijzen sterk, net zoals de mogelijkheden.

In zijn meest eenvoudige vorm, het pakket Office 365 Bedrijf Essentials, ontvang je bijvoorbeeld enkel de zakelijke services en de maildiensten. De Office-toepassingen zoals Word en Excel zijn dan niet in het pakket begrepen.

Kies je voor het pakket Office 365 Bedrijf, dan komen deze toepassingen wel in jouw pakket te zitten.

Het uitgebreidere pakket, Premium Microsoft Office 365 voor bedrijven, voegt daar dan weer de andere services zoals Microsoft Teams en SharePoint aan toe.

Welke voordelen biedt Microsoft Office 365 Zakelijk?

Software-as-a-Service wordt steeds belangrijker. In de cloud werken eveneens. Dit is dan ook niet onlogisch: de praktijk bewijst dat Office 365 voor professionals en kleine bedrijven veel voordelen te bieden heeft.

Flexibiliteit en toegankelijkheid bij Office 365 Zakelijk

Flexibiliteit en toegankelijkheid bij Office 365 Zakelijk

Anyplace, anywhere, anytime. Het klinkt bijna als een songtekst uit 1985. Toch wordt het bij Office 365 Zakelijk gewoon realiteit. Vanop elk device en vanaf elke locatie kan je Office 365 immers benaderen. Met enkel en alleen een internetverbinding sta je voortdurend in contact met klanten, personeelsleden en zakenpartners. En dit maakt dan ook het nieuwe werken mogelijk.

Ontzorging via een zakelijk Office 365 abonnement

In een zakelijk Office 365 abonnement zit steeds ook support begrepen. Het gehele pakket komt gebruiksklaar, terwijl Microsoft het onderhoud en het beheer voor zijn rekening neemt. Infrastructurele aanpassingen blijven zo achterwege. En hierdoor kan jij je opnieuw focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen

Heldere kosten Office 365 Zakelijk

In tegenstelling tot een lokale installatie krijg je niet te maken met onderhoudscontracten, updatekosten en hardwarematige investeringen. Geen addertjes onder het gras en heerlijk transparant. Pay-for-use is dan ook de nieuwe standaard geworden. Hierdoor zijn de Office 365 prijzen zakelijk transparant. Ook bij DesktopToWork is dit niet anders. Zoals het hoort.

Microsoft Office 365 voor bedrijven is eenvoudig schaalbaar

Pay-for-use zorgt ervoor dat je enkel hoeft te betalen voor wat je nodig hebt en dit wanneer je het nodig hebt. Tijdelijk extra personeel nodig? Dan kan je gewoon even opschalen. Zonder dat dat in grote investeringen hoeft te resulteren.

Een gegarandeerde uptime

Door de externalisering van de services garanderen wij een uptime van 99,9%. De hoogste beschikbaarheid, de hele dag door. Bovendien zijn jouw gegevens ook nog eens veilig, waardoor een Zakelijk Office 365 lidmaatschap jouw persoonlijk ticket naar succes is.

Kosten Office 365 Zakelijk

Bij DesktopToWork kiezen we voor transparante Office 365 Bedrijven prijzen. Op basis van de aangehaalde pakketten, Essentials, Business, Business Premium, ProPlus, E3 & E5 zetten wij in op een vaste maandelijkse gebruikersprijs. Gewoon per maand opzegbaar. Hierdoor kan je de Office 365 prijzen zakelijk beperken tot wat je ook echt gebruikt.

Office 365 kopen zakelijk: laten we eerst kosteloos vergelijken

Bij DesktopToWork kan je de verschillende pakketten kosteloos uitproberen. Zo kan je de uiteenlopende formules van Office 365 Zakelijk vergelijken. Wij komen dan ook graag even bij jou langs. Samen Office 365 Zakelijk vergelijken? Graag!

DesktopToWork is jouw partner voor Zakelijk Office 365

Wil je liever Office 365 voor professionals en kleine bedrijven eenmalig kopen maar toch rekenen op onze dienstverlening? Is Office 365 kopen zakelijk een goed idee? Bouwen we via maatwerk aan de digitale omgeving voor het nieuwe werken?

Natuurlijk zit je met vragen. En daarom leggen wij jou graag een en ander uit. Plan nu jouw kosteloos telefonisch adviesgesprek in en wij geven met alle plezier aan hoe Office zakelijk ook voor jou realiteit kan worden.

Bekijk de kosten

Additioneel

Office 365 back-up

Office 365 back-up

Kies je er als bedrijf voor om data en e-mail in de O365 cloud op te slaan, dan is het van belang om een goede back-up te maken. In het geval van een onbewuste of zelfs bewuste verwijdering van data is deze data namelijk echt weg. Hierom is het verstandig om de data op een andere locatie te back-uppen. Deze locatie moet dan ook gescheiden zijn van Office 365 om een betere continuïteit te realiseren.

Microsoft O365 back-up maakt automatisch een back-up van Office 365 e-mail, agenda's en bestanden opgeslagen in OneDrive. De back-up wordt dagelijks gemaakt. Als data verwijderd of corrupt is geraakt kun je direct de back-up terugzetten en weer direct aan het werk gaan. Alle metadata wordt ook geback-upt waardoor ook mappenstructuren, categorieën en meer worden bewaard.

Gebruik de Office 365 back-up om gemakkelijk e-mail, agenda's en data uit OneDrive te herstellen van een willekeurig moment terug in de tijd. De back-ups worden een jaar bewaard dus verloren data kan altijd worden teruggehaald. Slimme zoek en herstel opties maken het makkelijk om specifieke items snel terug te halen en zelfs 'cross user' data verplaatsen is mogelijk .

E-mail archiving

Waarom e-mailarchivering toevoegen?

Naast een backup oplossing voor Office 365 kun je ook nog archivering van email toevoegen. Email archivering wordt met name toegepast voor compliancy en juridische kwesties. Een e-mail archief is een soort van kluis waar iedere email die is ontvangen en verstuurd ligt opgeslagen. Doordat deze kluis een soort van digitale erkentenis heeft gekregen kan de inhoud hiervan voor vele toepassingen worden gebruikt. Sommige bedrijven en bedrijfstakken hebben zelfs de verplichting om e-mail archivering toe te passen.

Voldoe aan compliance-voorschriften

E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Nooit meer e-mails kwijtraken

Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Vereenvoudig beheer met snelle geïndexeerde zoekopties

Individuele of massa-heraflevering van veilige, geëncrypteerde en gecomprimeerde e-mails, zijn slechts twee van de mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mailstromen van uw bedrijf.

Journal Archivering

Door (activiteitenrapport-) archivering op de server kunnen eindgebruikers gearchiveerde e-mails niet wijzigen. Door alle inkomende en uitgaande e-mailcommunicatie op deze wijze vast te leggen, kunnen organisaties zich houden aan de geldende regelgeving en organisatiegebonden compliance-vereisten.

Compliance en Continuïteit

Zorg ervoor dat u kunt voldoen aan alle eDiscovery- en regelingsverzoeken. Archiveer, benader en bekijk bedrijfskritische e-mails.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!