De diensten van DesktopToWork

Online Desktop

De Online Desktop helpt medewerkers productiever te zijn. En gelukkiger, omdat ze overal kunnen werken. Met de Online Desktop loggen ze in vanaf elk apparaat.

Bekijk de diensten

Online Workspace

De Online Workspace vormt de toegangspoort naar al jouw data, applicaties en desktops. Zo is alles met één wachtwoord te benaderen. Welk toestel je ook gebruikt.

Bekijk de diensten

Office 365

Combineer het gemak van Office-365-toepassingen met bestandsopslag en het werken in de cloud. De meest efficiënte manier om online te werken. En daar pluk je de voordelen van.

Bekijk de diensten

VoIP

Met VoIP bellen kan altijd en overal. Je hebt enkel een internetverbinding nodig. Zo maakt VoIP de online werkplek mogelijk en draagt het bij aan de productiviteit.

Bekijk de diensten

Connectiviteit

Hoewel wij de noodzakelijke dataoverdracht steeds beperken en de online desktop hierdoor ook bij lagere internetsnelheden moeiteloos functioneert, is een snelle internetverbinding toch prettiger werken.

Bekijk de diensten

Hosting

De online belevenis bestrijkt verschillende domeinen. Als een echte gastheer zorgen we ervoor dat je ook online vindbaar bent. Uiteraard met de beste service en beveiliging.

Bekijk de diensten

Mobility

Waar de AVG persoonsgegevens wilt beschermen, neem je als IT-manager de bescherming van de integrale bedrijfsgegevens onder handen. Een taak met een grote verantwoordelijkheid.

Bekijk de diensten

ShareFile

De online werkplek helpt afstanden te overbruggen. ShareFile is een krachtig instrument om vanaf computers, tablets en smartphones toegang te krijgen tot alle data.

Bekijk de diensten