Gemeente Gouda

Het nieuwe werken

Gemeente Gouda is verhuist van het oude stadhuis naar het nieuwe stadhuis. Op IT gebied wilde Gemeente Gouda graag flexibele werkplekken voor haar werknemers. Werknemers van Gemeente Gouda hebben anno nu geen vaste werkplek meer. Hierdoor is men flexibel geworden, een hogere werknemers tevredenheid en Gemeente Gouda kan opschalen wanneer nodig. Medewerkers kunnen met hun toegangspas in het nieuwe gemeentehuis op elke willekeurige desktop op hun eigen werkomgeving inloggen, met hun eigen applicaties en gegevens.

Gemeente Gouda

XenMobile

Om het nieuwe werken bij Gemeente Gouda mogelijk te maken, gebruikt men XenMobile van Citrix. XenMobile is een complete oplossing voor Mobile Applicatie Management en zorgt ervoor dat alle applicaties in één portal bereikbaar zijn. Tevens kunt u elke device controleren en toestemming geven welke applicaties gebruikt mogen worden.

Werk beter. Leef beter. Hoe maken wij onze beloftes waar?

Door hard te werken.

Online Desktop

Online Desktop

Wij maken in de cloud werken mogelijk. Zo werk je overal en ben je steeds bereikbaar. Uiteraard sleutelen we ook aan de vereenvoudiging van de processen. Waardoor je nog productiever bent!

Lees meer!
Office 365

Office 365

Via DesktopToWork kan je nu ook werken in de cloud met Office. En dit zonder dat je zelf hoeft te investeren in licenties en hardware. Niet alleen verlaag je de downtime, bovendien maak je gebruik van extra mogelijkheden. Denk maar onze uitgebreide support.

Lees meer!
VoIP en Mobiel

VoIP en Mobiel

De Online Werkplek vergt flexibiliteit. Door te kiezen voor VoIP introduceer je de vrijheid waar iedereen naar hunkert. Zo is eenieder overal bereikbaar, net zoals ook de klant het vraagt. En daar pluk je als bedrijf de voordelen van.

Lees meer!
Connectiviteit

Connectiviteit

Bij DesktopToWork verbinden we de voordelen van de cloud met die van een flexibele werkplek. Voor ons is verbinden nu eenmaal belangrijk. En daarom kennen we er alles van. Wij selecteren voor jou de beste internetlijn en leveren optimale netwerk- en wifi-oplossingen. Waardoor je voortdurend razendsnel werkt.

Lees meer!